2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چکار می‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی ارمنستان ارزش غربت کشیدن نداره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
دقیقا ، بعد میترسم دو روز دیگه باز شه، افسوس بخورم ، که چرا فرصتمو سوزوندم

از چه طریقی میخواستین اقدام کنید ؟ تحصیلی می‌خواستین برین 

بقیه کشور ها هم در نظر داشته باشین مخصوصا اروپایی میشه ب چشم یه پل دید اگه شرایط اوکی بشه ولی میگن که احتمالا تا وقتی این هست وضعیت همینه 

باپولت شایدفقط بتونی خارج اقامت بگیری شانس بیاری گارسون یه رستوران بشی خرج زندگیت دربیادمهاجرت واسه خرپولاست

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
چرا با گرفتن پاس ارمنستان شانس امریکارو از دست بدی منع قانونی داره یا دیگه خودت توانشو نداری

بطریق خاصی مهاجرت میکنیم . اگه بفهمن اونجا زندگی کردم یا پاسشو دارم . به احتمال زیاد مشکل ساز میشه. اونا نمیزارن

چیزایی که داری میگی خوشبختی خاصی نسبت به شرایط الان نشون نمیدن ها

گزینه دیگه ای نداری؟ 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

باپولت شایدفقط بتونی خارج اقامت بگیری شانس بیاری گارسون یه رستوران بشی خرج زندگیت دربیادمهاجرت واسه ...

امکان پیشرفت تو امریکا خیلی بیشتر از اینجاست😊اتفاقا مهاجرت برای ادما عادی هم خیلی میتونه موفقیت امیز باشه

اخب خونه ما چهار دنگ مشا از ماست . داستان داریم ! بعد شرایط اینجا داره خطرناک میشه

جزئیات رو با املاکی صحبت کنید،  اونا اگه بخوان چند روزه میفروشن!! هرچند کارتون گیر اونهاست اما بهشون اعتماد نکنید یه موقع بز خری نکن!!

البته از طرفی این روزها نرخ ارز خیلی نوسان داره، اگه بفروشید و بخاطر اون مدت تا مجاز به رفتن بشید از ارز جا بمونید چی؟!! اینم بده !!

نمیشه اول برید ارمنستان و دوباره ازونجا اقدام کنید؟ اینجا هر دم ازین باغ بری می‌رسد!! معلوم نیست چی میشه...

واقعا خدا بهتون کمک کنه، کاملا درک میکنم منم سرم اومده...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

باپولت شایدفقط بتونی خارج اقامت بگیری شانس بیاری گارسون یه رستوران بشی خرج زندگیت دربیادمهاجرت واسه ...

نه بابا ارمنستان عین کشورا اروپایی نیست ، نسبتا ارزونتره درآمد بهتره. 

امکان پیشرفت تو امریکا خیلی بیشتر از اینجاست😊اتفاقا مهاجرت برای ادما عادی هم خیلی میتونه موفقیت امی ...

فکرمیکنی همچین چیزی نیست

اگه تواینجا با این سرمایه ای که داری نتونی هیچکار بکنی بری اونجا باید یاسرتوبزاری زمین از گشنگی بمیری

یاکارایی برای پول درآوردن انجام بدی که کسرشانت میشه اینجا اسمشو بیاری

خواب وخیاله همش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
نه بابا ارمنستان عین کشورا اروپایی نیست ، نسبتا ارزونتره درآمد بهتره.

ارمنستان آره یکم هزینه هاش کمتره تااونجاها