2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چکار می‌کردید

357 بازدید | 43 پست

گزینه اول مهاجرت به آمریکا:

هزینه مهاجرت بالا مجبوریم خونه بفروشیم که بد فروش میره

واجد شرایط شدیم بریم ،ولی فعلا تا اطلاع ثانوی بستس ، معلوم نیست که کی باز شه 

گزینه دوم مهاجرت به ارمنستان:

کم هزینه هست هزینه مهاجرتم 

زودتر میتونم برم . 

حقوق زیاد خوب نیست ولی مسلما از ایران بهتره شاید حدود ۱۰۰ -۲۰۰ دلار در ماه بتونم جمع کنم 

اگه پاسپورتمو یا اقامت اونجا رو بگیرم ، شانس مهاجرتم به آمریکا رو ازدست میدم ! 

اگه غیر قانونی هم کار کنم بعد سابقه و جریمه بشم . باز ممکنه شانس مهاجرتمو از دست بدم

خودتونو بزارید جای من بگید چکار می‌کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرفتم آمریکا !!

خونه فروختن هم میتونه اتفاق بیوفته، یه مشاور املاک میخواد و وعده پول خوب !! الانم که طبق گفته خودتون فعلا بسته هست میتونم فعلا صبر پیشه کنم و صبورانه بفروشم ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من میرفتم آمریکا !!خونه فروختن هم میتونه اتفاق بیوفته، یه مشاور املاک میخواد و وعده پول خوب !! الانم ...

اخب خونه ما چهار دنگ مشا از ماست . داستان داریم ! 

بعد شرایط اینجا داره خطرناک میشه

گزینه ی سوم ایران میموندم هردو حالت جز بدبختی چیزی نداره تا زمانی که مطمئن نیستی بهتراز شرایط الانت پیش میاد چرا فکر مهاجرت میکنی؟

آدم مهاجرت میکنه که شرایط بهتر بشه نه اینکه قرار باشه بازم بدبختی بکشه

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...