2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چکار می‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 38 پست
جزئیات رو با املاکی صحبت کنید، اونا اگه بخوان چند روزه میفروشن!! هرچند کارتون گیر اونهاست اما بهشون ...

نمیدونم اراکیم،  اینجا همه گدان 😅

کسی انقد پول نداره. بگو یه نفر 

از ارمنستان شاید بشه اقدام کرد ولی سخت . من شنیدم از اونجا براحتی اقامت نمیدن 

فکرمیکنی همچین چیزی نیستاگه تواینجا با این سرمایه ای که داری نتونی هیچکار بکنی بری اونجا باید یاسرتو ...

اونجا  دسشویی بشوری بهتر از دکتر اینجا زندگی میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه طریقی میخواستین اقدام کنید ؟ تحصیلی می‌خواستین برین بقیه کشور ها هم در نظر داشته باشین مخصوصا ...

اتفاقا به تحصیل ایتالیا برنامه ریزی . کرده بودم . دیدم با این فرمون بریم سال دیگه معلوم نیست زنده باشم یا مرده

اونجا دسشویی بشوری بهتر از دکتر اینجا زندگی میکنی

اگه دکتر اینجابودی وبهترین ماشین وخونه روداشتی این حرفونمیزدی

توالت شوری شستن مدفوع آمریکایا یعنی ازایرانیابهتره؟

برای من توفیری نداره فقط میدونم آدم ئبایدبا این تصور خودشوبدبخت کنه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
نمیدونم اراکیم، اینجا همه گدان 😅کسی انقد پول نداره. بگو یه نفر از ارمنستان شاید بشه اقدام کرد ولی ...

اگه ملک سنگینه، لاشخورها بیشتر توقع دارن و باید مراقب باشید!!

از شرایط و فشار رفتن و زمان نداشتن براشون نگید اونا خیلی آدم‌های سالمی نیستن، اصطلاحا ملک رو سنگ میکنن!! یعنی ظاهرا دارن تلاش میکنن اما دم آخر مفت برمیدارن خودشون!!

با این تفاسیر ناچارا ارمنستان به عنوان مقصد اول و بعد آمریکا...

دوستم ناچارا دو مقصد داشت، اول فرانسه بعد کبک کانادا !! 

گاهی واقعا چاره‌ایی نیست...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اگه دکتر اینجابودی وبهترین ماشین وخونه روداشتی این حرفونمیزدیتوالت شوری شستن مدفوع آمریکایا یعنی ازا ...

اون ماشینی که میگی بهترین ماشین ، شاید پول حقوق ۳ ۴ ماهه توالت شور اونجاست . بعد توالت شور نیازی نیست . اونجا هیچی نداشته باشی ، ماشین لیز میکنی ، ماهانه ۲۰۰ دلار کرایهشو  میدی، بعد میتونی سنپ کار کنی  حقوق ۴۰۰۰ ۵۰۰۰ دلار در ماه. ۲۰۰۰ دلار کرایه خونه ، ۲۰۰ دلار خورد و خوراک هر نفر . برجی بالای صد ملیون میمونه براشون ، خرج در رفته 

میکم ارمنستان ممکنه شانس ارمنستانمو خراب کنه

بخدا درک میکنم زیاد !! هر جای این دنیا رفیق دارم که رفته و میدونم چی کشیدن طفلیا...

پس ترجیحا همون ملک رو پیگیری کنید...

واقعا در شرایطی هستیم که نمیشه با قاطعیت یه کاریو برد جلو...!! و این برزخه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اتفاقا به تحصیل ایتالیا برنامه ریزی . کرده بودم . دیدم با این فرمون بریم سال دیگه معلوم نیست زنده با ...

ایتالیا هم گرینه خوبیه 

چرا ارمنستان آخه 

آمریکا ارزش صبر کردن رو داره بهتره که توی یه کشور مطمئن تر انتظارشو بکشین