2777
2789
عنوان

دختری که قرار نیست ازدواج کنه

282 بازدید | 20 پست

به نظرتون خودشو با چی سرگرم کنه استخدامی قبول شدنم چی کار رفتنم رو هواست یعنی یه جورایی مطمئن نیستم ازش نمی‌دونم چیکار کنم که حوصلم نره چون می‌دونم قطعا تا 50سالگی اگه تو خونه باشم فقط و پول درنیارم مامانم با هام دعواش میشه یا نگاه بدی دارن خانواده بهم به نظرتون چیکار کنم اینم بگم احتمال ازدواج کردن من 0درصده یعنی دیگه قیدشو کامل زدم 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

چرا احتمالش صفر درصدع؟

علتش چیه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار علت داره کلا حس میکنم همه اینا نشونی که قسمتم نیست

با حس و این چیزا نیست والا 

در نظرم ازدواج غیرقابل پیش‌بینی ترین اتفاق زندگی هرشخصیه شما هم ناامید نباش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

😐😐😐😐الله اکبر چرا انقد ناااامیدی دختررررر

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

ازدواج هیچ ربطی با زیبایی نداره ،با پولدار بودن کارمند بودن زرنگ بودن هم هیچ ربطی نداره فقط  روحیه و توانایی فرد مهمه اونم تازه دیدم کسی عرضه شوهر و بچه نداشته خدا بهش داده پس نا امید نباش

هیشکی نمیتونه تا آخر عمر ازدواج نکنه 

چون یه نیاز 

نیاز به داشتن یه نفر 

نیاز به دوست داشتن، دوست داشته شدن، 

بعدا نیاز به مادر شدن، مادری کردن، واسه بقیه راهنما بودن و... پس دلایلت رو بررسی کن و رفعش کن! 

تا دیر نشده 

هیشکی نمیتونه تا آخر عمر ازدواج نکنه چون یه نیاز نیاز به داشتن یه نفر نیاز به دوست داشتن، دوست داشته ...

واقعا هیشکی پس این همه مجرد میبینم اطرافم زن و مرد سن بالا اینا چین 

هیشکی نمیتونه تا آخر عمر ازدواج نکنه چون یه نیاز نیاز به داشتن یه نفر نیاز به دوست داشتن، دوست داشته ...

من قسمتم نیست کلا

دیگه تا یه سنی به تجرد قطعی میرسن...

و ازدواج کردن خیلی سخت میشه 

بهتره آدم تا سن بالا برنامه داشته باشه تا افسرده نشه