2777
2789

فقر خیلی بده ذره ذره ادمو نابود میکنه... داداشم ۱۶سالشه بابام از کار افتاده هست بیکاره.. داداشم میره کارگری میکنه رو ساختمون...  عموم خیلی پولداره پسرش همسن داداشمه ولی کار نمیکنه بهترین لباس بهترین خوراک و باهم مقایسه میشن همیشه... پسرعموم رفته باشگاه ثبت نام کرده هی به داداشم پز میداد، اینم با ذوق و شوق رفت ثبت نام کرد لباس خرید کلی ذوق.. چند روز رفت ولی امشب با خستگی و ناراحتی زنگ زد ابجی نمیتونم ادامه بدم چون کل روز تا ۶شب سرکارم خسته میشم بعدش باید برم باشگاه تموم بدنم کوفته و خسته هست کم اوردم نمیتونم .. دلم به حالش کباب شد اگه وضعمون خوب بود نیاز نبود بره کارگری بجاش مثل بقیه همسن وسالاش میرفت پی باشگاه و تفریح خوشگذرونی ولی از ساعت ۶صبح تا ۶ عصر سرکاره پسرعموم تا لنک ظهر خابه از اونورم بهترین غذا اماده و میره باشگاه ولی داداشم نه.. خیلی دلم شکسته .. چیکارکنم اروم بشم 

همین برادر شما یه روزی موفق ترین آدم فامیلتون میشه

باد آورده را باد می‌برد 

نگاه نکن به الانِ پسر عموت...

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

متاسفانه دنیا عدالت نداره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی خدا بهتون سلامتی بده نمی‌تونید برید بهزستی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

همین برادر شما یه روزی موفق ترین آدم فامیلتون میشهباد آورده را باد می‌برد نگاه نکن به الانِ پسر عموت ...

اولین چیزی که اومد تو ذهنم حرف شما بود.

حالم از این ادا و تظاهرها بهم میخوره.اینکه یکی بخواد نقش چیزی رو بازی کنه که نیست؛ادای مهربونی،ادای دلسوزی،ادای ناراحتی،حتی ادای خوشحالی و حسود نبودن و هزار تا ادای دیگه!دور و برمو که نگاه میکنم،میبینم که هر کی یه نقاب زده رو صورتش و مشغول نقش بازی کردنه.هیچ کس دیگه واقعی نیست؟نه حتی برای بقیه بلکه برای خودشون،میترسن با خودشون روبرو بشن و از نیمه تاریک وجودشون وحشت دارن!و گمونم همین ترسه که کم کم ضعیفشون می‌کنه‌؛فقط برای اینکه وانمود کنن یه چیزی هستن که نیستن!خودشون رو عذاب میدن،احساساتشون رو سرکوب میکنن و آخر هم از خودشون راضی نیستن،همه چیز براشون خلاصه میشه تو اینکه بقیه چه فکری دربارشون میکنن و چه انتظاری ازشون دارن.کم کم یادشون می‌ره چی می‌خوان،و دیگه سلیقه و سبک زندگی خودشون رو ندارن و شروع میکنن به تقلید کردن:«فلانی فلان کار رو کرد همه خوششون اومد پس منم برم انجام بدم».میشن یه کپی بی روح از بقیه!این ذهنیت:«بقیه چی‌میگن؟نابودشون می‌کنه و میشن آدمایی پر از وسواس فکری؛که نه میتونن تصمیم بگیرن و نه میتونن«نه»بگن و نه خط قرمزی دارن! اون وقت بقیه خیلی راحت ازش سؤ استفاده میکنن،بهشون زخم میزنن و روحشون رو تیکه پاره میکنن؛با این حال باز می‌خوان از نظر همه بی عیب باشن،همهٔ اینا برای اینه که نیمهٔ تاریک خودشون رو نمی‌پذیرن.همهٔ ما باید قبول کنیم که اون قسمت تاریک رو داریم.هیچ کس کامل نیست . حتی ماه هم گاهی ناقصه!باید به خودت افتخار کنی چون قوی ای!اما اگه بخوای توی همهٔ شرایط قوی به نظر بیاید شاید به بازنده ای؛پس ادا رو بزار کنار و خود واقعیت باش که قشنگ ترینه...     "از دوست عزیزم هلن"

مقایسه نکن از روز ظاهرم قضاوت نکن از کجا معلوم داداشت موفق تر نشه در اینده

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

نمیدونم چرا ولی اومد تو ذهنم که برادرت خیلی موفق میشه تو کار وزندگیش  تشویقش کن ادامه بده 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

خیلی سخته عزیزم ، ولی ایشالا داداشت با قلب مهربونی که داره به جاهای عالی میرسه ، نیازی نیست باشگاه بره که ، اینم مطمعن باش برادر تو ی قدم از اون پسرعموت که تا لنگ ظهر میخوابه جلوتره

تو از کجا میدونی مال عموش بادآورده اس؟؟؟؟؟؟

تو نه و شما

مال عموش هم نه، مال پسر عموش 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)