2777
2789
عنوان

خیلی بده تا صبح زار میزنم ب حال داداشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 19 پست

هرگز مقایسه نکن خودتو بدترین کار ممکنه. همیشه جنبه بدتر داستانو درنظر بگیر اگر همسن داداشو نداشتی چی اگه نمیزفت سرکار چی عیاش و بیکار  بود و..‌. و شاکر باش نون حلال همیشه برکت میاره به زندگیتون‌ 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز مقایسه نکن خودتو بدترین کار ممکنه. همیشه جنبه بدتر داستانو درنظر بگیر اگر همسن داداشو نداشتی چی ...

من مقایسه نمیکنم عموم و فامیل مقایسه میکنن مثلا میگن کشتی بگیرین یا قد و وزن کی بیشتره اخه این طفلک چی میخوره جز غذای ساده به چشمش گردو بادام پسته نمیبینه ولی پسر اون تو هر وعدش بهترین غذا مقوی 

من مقایسه نمیکنم عموم و فامیل مقایسه میکنن مثلا میگن کشتی بگیرین یا قد و وزن کی بیشتره اخه این طفلک ...

بگردم الهی. فکرتون درگیر نکن کم بدبختی داره آدم فامیلم میشن زخم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

الان که سنشون کمه و واقعا هم حق داری دلت براش بسوزه.ولی به وقتش که توقع میره خودشون زندگیشون رو‌ جمع کنن میبینی که برادرت چه مردیه و بهش افتخار میکنی، اونم توانایی هزار تومن پول در آوردن نداره چون با این روال یه پخمه بار میاد