2777
2789
عنوان

هعی دلم گرفت یدقه رفتم یوتیوب😅😓

136 بازدید | 6 پست

درسته ممکنه خیلیاش تظاهر باشه و از روی ظاهر نمیشه قضاوت کرد ولی خب زندگی من که ظاهرشم خرابه😅😅 باز قبلا خوب تر بود سه چهار سالیه که حتی نمیشه تظاهر به خوشی کنم چون همه از جیک‌وپوک زندگیم خبر دارن 

چشمم خورد ولاگ تولد دیدم. یهو مقایسه کردم یه اونا مثلا دهه بیست زندگیشونو چطور شروع کردن من چطور😅 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نه اینستا نه یوتیوب خودتو رشد بده

من خیییلی کم میرم مخصوصا اینستا 

اصلا اهلش نیستم 

ولی یدقه رفتم دلم گرفت دلم گریه میخواد 

رشد مثلا چی؟ دانشگاه؟ اگه منظورت دانشگاهه گذروندم و مدتی مشغول بکار بودم ولی فعلا دورکاری مشغولم 

ولی خوشی زیادی تو زندگیم نیست سعی میکنم همیشه سپاسگزار باشم و راضی ولی خب وضع زندگیم چنگی ب دل نمیزنه😅

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیییلی کم میرم مخصوصا اینستا اصلا اهلش نیستم ولی یدقه رفتم دلم گرفت دلم گریه میخواد رشد مثلا چی؟ ...

فکر میکنی چنگی به دل نمیزنه یه سر برو یه درمانگاه یا بیمارستانی جایی یا همین جا مشکلات مردمو بخون میبینی که از تو بدترم هستن 

فکر میکنی چنگی به دل نمیزنه یه سر برو یه درمانگاه یا بیمارستانی جایی یا همین جا مشکلات مردمو بخون می ...

من خودم رفت و امدم همش دکتر و درمونگاه بوده واسه همینه میگم چندسالیه بدتر شده 

که بخاطر بیماری و گرفتاریام همه از زندگیم خبر دار شدن دیگه حتی نمیشه جلوشون وانمود کنم خوش و خوشحالم، چون واقعا نیستم 

بازم شکر 

یوتیوبم کردن بدتر از اینستا ،برای من گاهی رندوم میاد که رد میکنم 

سعی کن از محتوای مفید تر استفاده کنی 

نصف مسائلیم که هست جو دادن خالصه ،من بعد از دیدن چند تا از هم دانشگاهیم تو یوتیوب  فهمیدم زیادی جو میدن 😂چیزایی که ما باهاش زندگی میکنیم رو به دید دیگران یه مدل دیگه نشون میدن 😅اونجا بود که فهمیدم هیچکیو حداقل ایرانیا رو تو این محیطا جدی نگیرم 😅

You're all the things I've got to remember

من خودم رفت و امدم همش دکتر و درمونگاه بوده واسه همینه میگم چندسالیه بدتر شده که بخاطر بیماری و گرفت ...

خب وانمود نکن، اون چیزی که هستی رو بپذیر بگو واست دعا کنن از گرفتاریا بیای بیرون روزای خوشحالیت هم برسه

البته معلوم نیست یهو دیدی جنگ شد اونام گرفتاری پیش اومد واسشون