2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بای بغلم گریه کنیم

بغل بغل🫂ولی گریه رو نیستم چون اونا مسیرشون ازمون جدا شده بهش فکر نکن قشنگم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اره  چون کسی تحویلش نمیگرفت باهام دوست بود بعدش که رفیق پیدا کرد بیخیال من شد چقدر اصکل بود 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

اینو بگم که ما خیلی صمیمی بودیم و من ادم سختگیری ام و کلا روی روابط و حریم شخصیم حساسم 

خلاصه این و من حتی تو مجازی هم هم رو دنبال می کردیم و پیج من هم شخصیه 

یکی دوبار چندتا رفتار ازش دیدم گفتم ولش کن شاید مشکل از منه دارم اشتباه می کنم  بالای ۱۰بار گذشت کردم 

خلاصه این فقط تو فاز پسر بازی و چهار چشمی تو فضای مجازی هر پسری می بینه دنبالش میره و از صبح تا شب فکرش پسره ببخشید من حالم بد میشه اینجور دخترایی رو می بینم که برای خودشون  ارزش قائل نیستن 

چند وقت پیش پسر عموم من رو اینستا فالو کرد پیچ ام شخصیه فقط خودم و اعضای خانوادم هم رو فالو داریم و فامیل ام 

پسر عموم هم خدایی مثل برادرمه این نمی دونم چطور امار همه پسرا رو داره امده به من پیام داده چرا پسر عموی خودم منو فالو کرده؟

یعنی من اینجوری بودم که وات؟😐اصلا شوکه شدم چون متوجه شدم این ادم مریض و فضول پیج منم چک می کنه 

خلاصه رفته به پسر عموم پیام داده که چرا منو دنبال می کنه پسر عموم هم بلاک اش کرده گفته به تو مربوط نیست 

اینا به کنار چند وقت پیش برای من خواستگار آمده بود به من میگه میشه آیدی خواستگارت رو بدی یا شمارش؟😐

من اصلا درک اش نمی کنم در ظاهر خودش رو دوستم نشون میده و بعد کارای عجیب می کنه 

منم بلاک اش کردم از همه جا الان ناراجت و طلبکار از خط دیگه پیام داده چرا بلاک اش کردم 

به نظر شما کار من اشتباه بود؟

واقعا بعد بعضیا میگن چرا فلان دوست بلاکمون کرد و نمیرن دنبال ریشه مشکلشون

بغل بغل🫂ولی گریه رو نیستم چون اونا مسیرشون ازمون جدا شده بهش فکر نکن قشنگم

خیلی دلم میخوادااا ولی خیلی تحت فشارم ک تو سختی هاشون بودم الان ک آرامش دارند نیستند الان ک تنهام نیستند

بله یه چهار سالی میگذره از آخرین باری که حرف زدیم

تهمت زدن که حسودی می‌کنم به رابطه‌اش در حالیکه خودش هم می‌دونست اصلا سلیقه‌ی من اینجوری نیست.

خلاصه که کلی بد و بیراه گفت و رفت 

خیلی دلم میخوادااا ولی خیلی تحت فشارم ک تو سختی هاشون بودم الان ک آرامش دارند نیستند الان ک تنهام نی ...

به درک که نیستن

من که هستم😌

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دلیلش چیه اخه

من خودم که استخدامی قبول شدم دوستم که هر روز باهام تلفنی حرف میزد وقتی بهش پیام دادم که قبول شدم دیگه جوابمو نداد. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.