2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مررررسی ولی خودت میدونی ک چی میگم

فدات بشم آره کاملا درکت میکنم تجربه داشتم یه عالمه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

به نظرت چرا شماره خواستگارم رو می خواسته؟

والا با این چیزی که تو گفتی همش تو فکر پسره معلومه چرا میخواست بنظر من که خوب کردی بلاک کردی پس فردا با یه مردی هم اوکی می‌شدی همین بهت از پشت خنجر میزد

من یکی داشتم یه سال باهم دوست بودیم صمیمی بودیم ولی مدیر پشت سرم دروغ درآورد بهم تهمت زدن ذره ذره کنایه و تیکه میپروند تمومش کردم رفت 

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

نه من کسی نیستم که دوستانم رو کنار بذارم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من خودم که استخدامی قبول شدم دوستم که هر روز باهام تلفنی حرف میزد وقتی بهش پیام دادم که قبول شدم دیگ ...

هییییی حالا من اصلا هیچی نبود یکیشون ازدواح کرد حتی بعد از نامزدیش اومد اکسش پیام میدا و میگه بهم بزن و... از من مشورت تواست و منم گفتم بنطرم با نامزدت بمون یا گفت دوست پسر سابقش اومد عروسیش  یهو دیدم

از بهمن تا اخروار خرداد دیگه هیچ پیامی نداده 

منم خیلی بهم برخورد 

والا با این چیزی که تو گفتی همش تو فکر پسره معلومه چرا میخواست بنظر من که خوب کردی بلاک کردی پس فردا ...

آره واقعا یه زمان سیریش داداشم بود و یکم بهش تذکر دادم اما این آخری ها متوجه شدم اصلاح نمیشه و کلا بلاک کردم 

بعضیا نباشن بهتره من الان دور هر چی دوسته خط کشیدم ادما واقعا غیر قابل پیش بینی ان

ببین من خودم با دوتا از دوستام ک کات کردیم دعوا کردیم و کات شد اصلادهم ب چپم نیست ولی واقعا اونایی ک بدون هیچ چیزی غیب میشند دیونه ام می‌کنند 

مثلا شل یلدا پارسال دیدم یکی از دوستام بهم ریکوست داده اینقدر وا رفتم چون قبلا تو پیچم بود و منوانفالو کرده بود و من نمیدونستم تا زمانی ک باز ریکوست داد

دوستاتون نرمال نیستن

من با دوستا صمیمیم به اختلاف بخورم یه مدت قهر بعد اشتی

اما مال شما سمن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹