2777
2789

عزیزم اول ببر دکتر اطفال خوب

همینطور پیش بره هیچی هم نخوره آب بدنش می‌ره و بستری میکنن هاااا

آب ،سیب موز کته و بیسکوییت تزد بده بخوره

بچه سرحاله؟

پاش نسوخته ؟

دختر من  همسن بچه شماست هم اسهال ویروسی گرفته و بستری شده

هم اسهال کاذب یه ماه گرفت

هم همراه با هر سرماخوردگی اسهال میشه

تجربه زیاد دارم😂

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی باید دوره ش تموم شه! فقط اگر نمیتونه کمبود آب بدنش رو جبران کنی ببر بیمارستان تا براش سرم بزنن(بعداز هر بار اسهال باید یک استکان مایعات ترجیحا دوغ خونگی یا اوآراس بخوره. اگر نمیخوره ببرش بیمارستان بگو مایعات نمیخوره ، براش سرم میزنن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اگه روده هاش عفونت داشته باشن آنتی بیوتیک خوبه. اگهویروسی باشه سرم با امپول یا اینکه این محلول و کید ...

خب ویروس علائم دیگه داره یکیش تب هست اگر فقط اسهال باشه یعنی میکروبیه 

خدایا پناهم باش
اونو دیگه خدا میدونه چقدر نفهمی استارتر خودش عقل داره میفهمه چکار کنه منو ریپ نزن اتفاقا من این دار ...

نفهم تویی که حداقل باید ده ساعت برات توضیح بدن مقاومت انتی بیوتیکی چیه ک هی اصرار به انتی بیوتیک داری 

یاد بگیر تجویز دکترت رو اینقدر ب بقیه شیاف نکنی ، هر بچه ای نیاز ب ویزیت داره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اسی باید دوره ش تموم شه! فقط اگر نمیتونه کمبود آب بدنش رو جبران کنی ببر بیمارستان تا براش سرم بزنن(ب ...

بستریش می کنند گناه داره دوبار بستری شده خیلی زجر کشیده 

عزیزم قرص یوموگی از داروخانه بخر . فقط اینکه قرص یخچالی هست باکتری های مفید روده اس باید داخل یخچال ...

آره یکسال و نیمشه داخل خونه سرم میزنند براش نمی‌خوام ببرمش بیمارستان