2777
2789
نفهم تویی که حداقل باید ده ساعت برات توضیح بدن مقاومت انتی بیوتیکی چیه ک هی اصرار به انتی بیوتیک دار ...

احمق تویی ونفهمی بخون متن تاپیک رو استارتر پرسیده چکار کنم هرکی نطرش رو داده استارتر هم عقل داره خودش تصمیم میگیره چکار کنه همه مثل تو که خنگ نیستن

خدایا پناهم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تهران نیستم بله آلرژی داره ب پروتیین گاوی

خب یکی از علتهای اسهال بخاطر الرژی هست وقتی که بدون علائم دیگه باشه من طبق تجربه خودم گفتم که مترونیدازول مصرف کنی چون بچه منم الرزی داره 

یکی از کاربران اینقدر بیشعوره که خودشو انداخته وسط من به شما نطرم رو دادم شما خودتون عقل دارید تصمیم میگیرید چکار کنید اومده هی برای من پست میزاره چرت میگه حوصله بحث ندارم باهاش منم مادرم طبق تجربم بهت گفتم چکار کنی چون مطمئنم بخاطر الرزی هستش اسهالش برای همین پرسیدم حساسیت نداره بچم خروقت اسهال بدون علائم دیگه میشه دکارش گفت نیاز نیست بیاریش یک چهارم وزنش هر ۱۲ ساعت مترو بده واقعا هم تاثیر داره

خدایا پناهم باش
ن دختر من خداروشکر تب نداره اسهال استفراغ داره

خب نگفتی استفراغ داره گفتی فقط اسهال اگر استفراغ داره باید سریع ببری دکتر گفتی علائم دیگه نداره باید ببری سرم بزنه بچه منم دوروز پیش استفراغ شد بردیم کلینینک سرم زدن 

خدایا پناهم باش
احمق تویی ونفهمی بخون متن تاپیک رو استارتر پرسیده چکار کنم هرکی نطرش رو داده استارتر هم عقل داره خود ...

با ادب بهت توضیح میدم که یاد بگیری 

( توصیه دارویی خصوصا برای بچه ها نداریم خانم دکتر حتی اگه مادرش بگه) 

بچه باید ویزیت شه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

پارسال بچه یک ساله من به خاطر اسهال شدید icu بستری شد

دور از جون بچه ات

پودر کیدی لاکت بخر از داروخونه بریز توی ماست یا دوغ بهش بده بخوره

هیچ چیز شیرین بهش نده حتی بيسکوئيت شیرین

ORS بخر بده بخوره بدنش کم آب نشه

پارسال پدر من در اومد

موز کال بده بهش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
با ادب بهت توضیح میدم که یاد بگیری ( توصیه دارویی خصوصا برای بچه ها نداریم خانم دکتر حتی اگه مادرش ب ...

احمق منم گفتم ایشون تاپیک زد منم تجربمو گفتم دیگه عقل داره میدونه چکار کنه یا نکنه 

خدایا پناهم باش
خب نگفتی استفراغ داره گفتی فقط اسهال اگر استفراغ داره باید سریع ببری دکتر گفتی علائم دیگه نداره باید ...

بردم عزیزم بهش سرم نداده بعد بچه من یکسال و نیمشه سرم نمیزنند بستری می کنند