یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب یکی از علتهای اسهال بخاطر الرژی هست وقتی که بدون علائم دیگه باشه من طبق تجربه خودم گفتم که مترونیدازول مصرف کنی چون بچه منم الرزی داره
یکی از کاربران اینقدر بیشعوره که خودشو انداخته وسط من به شما نطرم رو دادم شما خودتون عقل دارید تصمیم میگیرید چکار کنید اومده هی برای من پست میزاره چرت میگه حوصله بحث ندارم باهاش منم مادرم طبق تجربم بهت گفتم چکار کنی چون مطمئنم بخاطر الرزی هستش اسهالش برای همین پرسیدم حساسیت نداره بچم خروقت اسهال بدون علائم دیگه میشه دکارش گفت نیاز نیست بیاریش یک چهارم وزنش هر ۱۲ ساعت مترو بده واقعا هم تاثیر داره
خب نگفتی استفراغ داره گفتی فقط اسهال اگر استفراغ داره باید سریع ببری دکتر گفتی علائم دیگه نداره باید ببری سرم بزنه بچه منم دوروز پیش استفراغ شد بردیم کلینینک سرم زدن
پارسال بچه یک ساله من به خاطر اسهال شدید icu بستری شد
دور از جون بچه ات
پودر کیدی لاکت بخر از داروخونه بریز توی ماست یا دوغ بهش بده بخوره
هیچ چیز شیرین بهش نده حتی بيسکوئيت شیرین
ORS بخر بده بخوره بدنش کم آب نشه
پارسال پدر من در اومد
موز کال بده بهش
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨