2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت مترونیدازول بگیر هر ۱۲ ساعت یک چهارم وزنش به سی سی بده مثلا ده کیلو هست دونیم سی سی بده سریع خوب میشه اگر شدیده درکنارش کوتریموکسازول هم بگیر هر۱۲ ساعت به همون مقدار بده یکروزه خوب میشه مطمئن باش 

خدایا پناهم باش
عزیزم اگه بالای یک سال هست یه محلول های هست داروخونه مزه آبمیوه میده میخوره اسهالش خوب میشه

وان لایت رو میگی اون درمان نمیکنه فقط باعث میشه اب رفته از بدن جایگزین بشه خیلی خوبه 

خدایا پناهم باش
مایعات بده زورکی هم میکروب دفع میکنه هم بدنش کم اب نمسشهویروس دوره ش باید طی بشه

نه بابا اسهال باید درمان بشه باید انتی بیوتیک بخوره اینجوری بچه اب بدنش میره صعیف میشه امکان داره تب کنه 

خدایا پناهم باش
ببین وقتی ویروسه درمان نداره کانتی بیوتیک برا عفونته

اسهال خود به خودی خوب نمیشه امکان داره دست الوده خوراکی الوده ویروس الرژی باشه که بهترین شربت براش مترونیدازول هستش که برای عفونت استفاده میشه اگه ویروس بود علائم دیگه ای هم داشت اما اسهال فقط عفونته 

خدایا پناهم باش
ویروس گرفته چیزی نیست ک آنتی بیوتیک بهش بدیم

خب گفتی چکار کنم بهت گفتم ویروس هم بازم باید انتی بیوتیک بخوره بردی دکتر نداد ؟ 

ولی بعید میدونم ویروس باشه چون میگی فقط اسهاله چون بچه خودمم هروقت اسهال میشه دکترش شربت انتی بیوتیک میده باز خوددانی من خواستم کمکت کنم چون بچه منم کوچیکه 

خدایا پناهم باش