2777
2789

چند روزه مگه اسهاله؟ ببین اسهال خودش یه روش دفاعی بدن در برابر ویروسه که میخواد دفعش کنه.. 

دکتر ها همیشه میگن اگر بیشتر از یک هفته طول کشید لازمه داروی قطع اسهال استفاده کنه 

ودراین مدت فقط باید مایعات بدنش رو جبران کنی، و از ماست پروبیوتیک یا پودرش کمک بگیری برای جبران باکتریهای مفید از دست رفته ی روده تا دوباره جذب روده به حالت عادی برگرده و اسهال متوقف شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال ونیم

عرق مرزه اگه داری دوقاشق غذاخوری هم بخوره خوب می‌کنه خیلی خیلی تلخه با قند شیرینش کن یا قاطی آبمیوه کن

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

عزیزم قرص یوموگی 

از داروخانه بخر . فقط اینکه قرص یخچالی هست باکتری های مفید روده اس باید داخل یخچال بمونه . ۲ روزه جواب میده 

روزی ۱ عدد داخل یه کوچولو آب یه قاشق آب حل کن فقط مطمئن شو همش رو بخوره . چیز شیرین مثل آبمیوه. ابنبات یا نبات داغ به بچه اصلا نده ک اسهال بدتر میکنه .

بچه های منم اصلا او ار اس نمیخورن اگه اسهال بی حالش کرد یه سرم بزن اگه امکانش رو داری بگو بیان داخل خونه سرم بزنن بچه هم راحت باشه . 

در کل اون قرص که گفتم جوابه

مادر دو دختر زیبا 💕

شیر پاکتی استریلیزه اسهال رو بند میاره همونطور خنک که از مغازه میگیری بده با نی بخوره کم چرب باشه

کپسول یوموگی هم خوبه 

برای تنظیم الکترولیتی بدنش هم پودر او آر اس

بهش غذای چرب نده

نهایت کته و جوجه کباب

عزیزم از داروخانه قطره پرو بیبی بگیر بده بخوره

محلول او آر اس بخر خوشمزه ست.بریز تو شیشه بخوره 

کته ماست و موز بخوره.اصلا بیسکویت و کیک و چیزای شیرین نده اسهالش تشدید میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خانم دکتر در خودت چی دیدی ک انتی بیوتیک تجویز کردی

اونو دیگه خدا میدونه  چقدر نفهمی 

استارتر خودش عقل داره میفهمه چکار کنه 

منو ریپ نزن 

اتفاقا من این دارو رو به هرکسی گفتم که بچش فقط اسهال داشت سریع خوب شده چون تجویز دکتر بچمه 

خدایا پناهم باش