2777
2789

خسته شدم

حقوق اشباع

روان اشباع

مدیریت اشباع

انگار فقط فرهنگیان و پزشکی آینده دارن

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اونا هم که میگی اشباع شده😂 توجه نکن تحقیق کن و با توجه به خودت و تواناییات انتخاب کن

بخدا نمیدونم از پس کدوم برمی‌آم

تو کدوم رشته تواناییم بیشتره

حس میکنم له شدم دیگه

همه چی اینده داره بازار برای ادم مستعد هرگز اشباع نمیشه

دوست دارم این حرفتون رو بپذیرم و دلگرم بشم🫂❤️

بخدا نمیدونم از پس کدوم برمی‌آمتو کدوم رشته تواناییم بیشترهحس میکنم له شدم دیگه

اینکه سردرگمی منم همین حس دارم ولی بالاخره باید به یه کدوم بیشتر دوست داشته باشی مثلاً فرهنگیان آموزش دادن دوست داری؟ یا برای حقوق آدم سر و زبون دار هستی؟ روانشناسی هم رشته ای هست که همه دوست دارم ولی برای آینده حوصله داری درد غصه آدما رو گوش کنی و کمکشون کنی

به محیط کاری هم توجه کن

یا فکر کن اگه فارق از همه پول،کار اینا یه شغل میتونستی داشته باشی  کدوم انتخاب میکردی؟

بخدا نمیدونم از پس کدوم برمی‌آمتو کدوم رشته تواناییم بیشترهحس میکنم له شدم دیگه

شاید بخاطر اینکه داری زیادی با کما‌ل‌گرایی به این مسئله فکر میکنی. مطمئنننن باشن هر رشته ای انتخاب کنی مشکلات خودشو داره و فحش میدی بهش. تو با هر دانشجویی صحبت کنی ناراضیه.

خب حالا برای اینکه کمکت کنم چطور انتخاب کنی،

-اول از همه به درسای کدوم رشته علاقه داری؟

-دوم اینکه به شغلای کدوم رشته بیشتر علاقه داری؟ (مثلا من میخواستم پزشکی بخونم ولی وقتی دقیقتر شدم دیدم شغل پزشکی و محیط بیمارستان رو نمیتونم تحمل کنم با اینکه عاشق درساش بودم)

-سوم اینکه به نظرت چیزی هست که اگه رهاش کنی تا ابد پشیمون میشی که چرا ولش کردی؟

-چهارم اینکه اگه میخوای مهاجرت کنی خیلی مهمه چه رشته‌ای درس میخونی از بعضی از رشته‌ها واقعا سخته.

-پنجم اینکه پول برات خیلی مهمه یا نه؟ 

کروکودیل شناسی هم بخونی براش کار هست به شرط مهارت و دانشبقیه بی سوادی رو میندازن گردن اشباع

روحم شاد شد واقعا😂 این مهارت و دانش پشت ش یه دانشگاه خوب معتبر هست درسته؟

دانشگاه چقدر در آینده کاری تاثیر داره؟