2777
2789
عنوان

تو رو خدا به دادم برسید

148 بازدید | 29 پست

سلام خانما من پدرم روز شنبه سکته مغزی وسیع کرده وگفتن مغزش ورم کرده وباید قسمتی ازاستخوان جمجه رو بردارن تا جا برای مغزش باز بشه گفتن عملش پنجاه پنجاهه ولی اگه از عمل بیرون بیاد هشتاد درصد بهبود حاصل میشه یکشنبه شب عمل کرد ساعت نه ونیم شب عملش تموم شد ولی تا الان به هوش نیومده هوشیاریش روی هفته تو رو خدا با دلای پاکتون دعا کنید پدرم به هوش بیاد و خداوند شفای عاجل وکامل بهش عنایت کنه تو روخدا پدرم رو از دعای خیرتون محروم نکنید التماستون میکنم من روسیاه درگاه خداوند رو تنها نذارید با دلای پاکتون دعا کنید شاید نفس یکی حق بود وخداوند به احترام دعای شما پدرم رو برگردوند

عزیزم 🫂

از ته دلم دعا میکنم که پدرت هرچه زودتر حالش خوب بشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

از تون خواهش میکنم برای شفای پدرم دعا کنید دوتا خواهرهام عقد کرده هستن یکیشون یه ماهه دیگه عروسیشه مادرم مریضه پدرم مستاجر تو رو خدا دعا کنید پدرم برگرده ما پنج تا خواهریم به جز پدرم پناهی نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده تا حمد شفا هدیه من انشالله بلا بدور باشه  از پدرتون و تاپیک سلامتیشون بزنید 🙏🌹

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مرسی عزیز دلم خدا عزیزتو برات نگه داره

فداتشم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

من دارم صلوات می فرستم برای سلامتی شون

ان شاءا... زود زود و با سلامتی برگردن خونه .  الهی آمین 🤲 

با امیدواری دعا کن 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
فدای شما عزیزم انشالله بلا از عزیزانتون دور باشه مهربون

متشکرم جانم سالم و دل خوشحال باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍