2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب های نشر پرتقال خیلی خوبن برای بچه چهار ساله ت میتونی کتاب های هوش خیلی سبز و حواستو جمع کن رو بخری 

برای کوچیکه هم تا میتونی بکن نکن رو صفر کن و اجازه تجربه بهش بده و محیط رو امن کن خاک بازی آب بازی رنگ انگشتی نقاشی روی دیوار حمام کف بازی مسی پلی یا همون بازی های کثیف عالیه براش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تو این سن زیاد نمیشه رو اموزش حساب کرد بیشتر قصه و شعر ورنگ امیزی مناسبشونه

جدی؟؟بعد پسر من سه سال و هفت ماهشه،تاخیر گفتار داره نمیتونه حرف بزنه،هردیقه شوهرم میگه عقب افتاده،شمردن بلد نیست،رنگا رو بلد نیست 

هرچی میگم اینا رو بالاخره یاد میگیره باز میگه،آخه پسرم فقط حرف نمیزنه وگرنه خیلی باهوشه،چن تا دکتر هم بردم گفتن شاید بیش فعاله ولی اونم نیست

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
جدی؟؟بعد پسر من سه سال و هفت ماهشه،تاخیر گفتار داره نمیتونه حرف بزنه،هردیقه شوهرم میگه عقب افتاده،شم ...

نه دختر منم چهار سالشه خیلی چیزا رو بلد نیست طبیعیه 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دختر منم چهار سالشه خیلی چیزا رو بلد نیست طبیعیه

پسر من چون حرف نمیزنه هرطوری باشه ایراد میبیننش

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پسر من چون حرف نمیزنه هرطوری باشه ایراد میبیننش

بعضی بچه ها مدلشون اینجوره دخترم تا دوسالو پنج ماه اصلا حرف نمی‌زد یمدت رفتم خونه‌ی مادرم اونجا خیلی شلوغ بود بچه زیاد بود باهاشون بازی کرد و حرف زدن رو یاد گرفت فعلا هم واضح حرف نمیزنه 

پسرم که دوسالشه فقط چهارتا کلمه میگه 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟؟بعد پسر من سه سال و هفت ماهشه،تاخیر گفتار داره نمیتونه حرف بزنه،هردیقه شوهرم میگه عقب افتاده،شم ...

پسرا دیرتر حرف میزنن عزیزم اصلااا نگران نباش رنگ و عذد هم ب تکرار و اموزشه ببیین مهد خیلیی خوبه برا اینجور چیزا من هرجی ب دخترم رنگو یاد میدادم یادش میرف ولی تومهد نکه تو عمل هی بهشون میگه مثلا مداد سبزتونو درارید قرمزو بزارید ملکه ذهن میشه