2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 35044 بازدید | 776 پست

تا صفحه ۲ خوندم ...

اونایی که گفتن بچه لوس میشه ،،، بچه لوس بشه بهتره یا عقده ای تو سری خور 

واقعا که اگه داری که واسش خرج کن نمونه با کلی حسرت بزرگ شه اگه نداری بحثش جداست حق داری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حد و مرز بزاش نذاشتی من پسرم رو میبرم خرید همون اول بودجه رو بهش میگم و توی انتخابها هولش نمیکنم ...

یا پارسال کیف براش خریدم 1500 امسال بهش گفتم همین کیف رو باید ببری چون کاملا تمیز و سالمه گفت باشه در صورتی که اگر بخوام میتونم براش بخرم اما چرا خودم به بچه خودم مصرف گرایی اسراف و زیاده روی و راحت طلبی رو یاد بدم مخصوصا بچه من که پسره و باید برای  سختی های زندگی آماده بشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
هنوز مدرسه نیومده من برا ساندویچ های مدرسه سون تب کردمبیشتر اوقات میگه گرم بذار مرغ و اینک و پیراشکی ...

پسر منم اوایل دوست داشت پیتزا و اسنک و این چیزا ببره ولی بهش گفتم شاید بچه های دیگه دلشون بخواد و پدر و مادرشان نتونن براشون بخرن واسه همین خوراکی های معمولی میدم ببره و خودش قانع شده

من بچه بودم وضعیتمون عالی بود ولی مادرم ما رو تو تنگنا بزرگ کرد خیلی چیزا رو دلم موند دلم نمیخواد دخ ...

چرا مادرتون این کارو کرد؟؟؟

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

استارترجان عزیزان دلم تنها دلیلم برای حضور تو نی نی سایت تاپیک یکی مونده به اخرمه که دلگرمم به کمک شما و دعای شماااا 

میشه لطفاً بیاید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

تا صفحه ۲ خوندم ...اونایی که گفتن بچه لوس میشه ،،، بچه لوس بشه بهتره یا عقده ای تو سری خور واقعا که ...

خب بحث اولویت بندیه که باید بچه یاد بگیره ایشون گفتن مجبورن از خزج زندگی بزنن تا خواسته های بچه هاشون ذو برآورده کنن در صورتی که وضعیت مالی معمولی دارن بچه بااااید مدیریت مالی یاد بگیره هیچ بچه ای با یادگیری  اولویت بندی هزینه ها عقده ای نمیشه این تفکر اشتباه نسل جدیده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خب نباید به همه درخواست هاش جواب مثبت بدید پسر منم ۱۰ سالشه اصلا اینجوری نیس . کیف و جامدادیش واسه ک ...

بهترین تربیت

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بنظرم بهتر بود خودت آنلاین چندتا دفتر و مداد سفارش میدادی چیزایی که لازم داره رو حالا مثلا کفش و کوله رو خودش انتخاب میکرد وگرنه دفتر ارزشی نداره دو ماه دیگه پرتش میکنه دور

ناراحت بشم ؛ ناراحت میکنم 😌🤨

خساست میگفت بازم خونه بخریم، الان برای دوتا آبجی کوچیکم توبه کرده به اونا سخت نمیگیره الان داره واسم ...

بازم خوبه که متوجه شده 

بچه های بزرگتر بیشتر ضربه میخورن چون برای بچه های بعدی والدین تجربه کسب کرده و رفتارشون متفاوته

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

استارترجان عزیزان دلم تنها دلیلم برای حضور تو نی نی سایت تاپیک یکی مونده به اخرمه که دلگرمم به کمک شما و دعای شماااا 

میشه لطفاً بیاید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

دختر منم همینه دخترا پرتوقع ترن ولی خوب من براس نمیخرم در حد لازم چیزای فانتزی هم گاهی میخرم در حد معمول 

شما خودتون اشتباه کردین هرچی خواسته براش خریدین وگرنه خواسته های بچه ها که تمومی نداره