2777
2789
عنوان

فقط کسایی که نماز میخونن بیان تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 90 پست

امام باقر علیه السلام:

لَا تَتَهَاوَنْ بِصَلَاتِكَ فَإِنَّ النَّبِيَّ صلى الله عليه وآله قَالَ عِنْدَ مَوْتِهِ لَيْسَ مِنِّي مَنِ اسْتَخَفَّ بِصَلَاتِه‏... .(2)

نماز خود را سبک نشمار، همانا پیامبر اکرم صلى الله عليه وآله هنگام رحلتش فرمود: کسی که نماز را سبک بشمارد از من نیست.🌷🌷🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خلوت و جایی که کسی نباشه نماز بخونبیشترین فشار قبر برای بی نمازیهایمانت ضعیف شده

بیشتر اوقات بدون اینکه شوهرم بفهمه وضو میگرفتم میرفتم تو اتاق میخوندم ولی...

ایمانم ضعیف شده اره ولی من از خدا انتظار دارم کمکم کنه خدا تنها شاهد زندگیه منه  همیشه ازش خواستم نزاره شوهرم بهم ظلم کنه ب ناحق ولی سکوت خدا باعث شده ازش دورشم ی مقدار

وقتی خدا کاری واسمون نمیکنه چرا پناه ببریم بهش

اشتباه نکن

خدا بسیار الرحمن الراحمین هست 

وقتی به یاد خدا باشی خدا به یادت هست ولی خودت نمیبینی اما قطعا تو زندگیت خواهد دید

من نماز شب به نیت خوبی نخوندم 

و خداروشکر اون چیزی که میخواستم خلافش بهم ثابت شد نجات پیدا کردم 

ولی خب اصلا همه کارهام اوکی بودن انگار زندگیم نظم گرفته بود و کلی حس خوبی که خودم داشتم با اینکه نماز وتر بیشتر نمیخوندم 

ولی نمیدونم چیشد قطع شد 

اگر توفیق باشه از مهر دوباره میخونم

بیشتر اوقات بدون اینکه شوهرم بفهمه وضو میگرفتم میرفتم تو اتاق میخوندم ولی...ایمانم ضعیف شده اره ولی ...

گلم مشکلات با چندبار نماز خوندن قابل حل نیست

خود آدم باید تلاش کنه تا خدا کمک کنه

اینکه ترک نماز کنی بخاطر مشکلات صدرصد کار غلطی هست و ترک واجبات کردی 

یادمه یه کتاب خوندم حاج قاسم حتی تو میدون جنگم نماز رو ترک نمیکرد

اشتباه نکنخدا بسیار الرحمن الراحمین هست وقتی به یاد خدا باشی خدا به یادت هست ولی خودت نمیبینی اما قط ...

تو زندگیم فقط بدبختی هست

خدا واسه بقیه ارحم الراحمینه واسه من نیس 

استارترجان عزیزان دلم تنها دلیلم برای حضور تو نی نی سایت تاپیک یکی مونده به اخرمه که دلگرمم به کمک شما و دعای شماااا 

میشه لطفاً بیاید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

خانما من وقتی نماز میخونم زندگیم کلا بهم میریزه.وقتی نماز میخونم شوهرم دیوونه میشه کتک کاری میکنه ...

واقعا طبیعی نیست... همچین چیزی امکان نداره مگه اینکه تو اون خونه یک انرژی ای مقابل انرژی خدا قرار بگیره و باعث بروز این چیزا بشه

مامانم میخونه 

خیلی چهره اش نورانی و خوشگلی داره و همه دوسش دارن 

همیشه آرومه و بهترین ها  براش رقم میخوره 

سختی زیاد کشیده ولی آدم خوش شانسی هم هست

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خانما من وقتی نماز میخونم زندگیم کلا بهم میریزه.وقتی نماز میخونم شوهرم دیوونه میشه کتک کاری میکنه ...

مشکل منم همینه

علتش اینه خدا میخواد ایمان ترو بسجنه

ببینه تا ی اتفاق بد میفته ایا تو سریع دست از نمازخوندن میکشی؟

یا بازم توسختی ب خدا پناه میبری ؟

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم