2777
2789

باطزم سلام عزیزم 

راستی من همیشه توخابام  ب محض اینکه مرده میبینم ازشون میخام برام دعاکنن یاازحقایق بگن چرا هرجارفتم هرجی دکتر فالگیر و رمال اینده تگر هیچکاری نتونسن بکنم برام اونام میگن 

گیرت میاد یاسکوت میکنن قبل اینکه مادربزرگم بمیره گفتم رفتی اون دنیا ب بابام بگو چرابرام دعانمیکنی ازخدابخواه منم مادربشم بعرش ک مررد نوخابم اومد گف بهش گفتم همچیو فاطمه

میدونی یبار ننه ام توخاب گف بچه دارمیشی دوقلوسقط میکنی و بعدبازگیرت میادگفتم من یبارسقط کردم بخدابگو سخته تحملش دعاکنید درحقم اونم گف توخودت بخدانزدیک تری خودت ازش بخواه بچتو نگهداره واست میدونی من زیادخاب دیدم حرف زیادبرام زدن ببخشید طولانی شد 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باطزم سلام عزیزم راستی من همیشه توخابام ب محض اینکه مرده میبینم ازشون میخام برام دعاکنن یاازحقایق ب ...

نه دوس دارم . من عاشق شنیدن خواب های صادقه ام . ولی من چند جا خوندم برای حفظ بچه هر روز در زمان بارداری یس و کسا باید خونده بشه . 

باطزم سلام عزیزم راستی من همیشه توخابام ب محض اینکه مرده میبینم ازشون میخام برام دعاکنن یاازحقایق ب ...

یه کلیپ دیگه هم دیدم حتما قرآن هدیه به مادر امام زمان کرده بود بچه دار شده بود بعد از سااااالها

نه دوس دارم . من عاشق شنیدن خواب های صادقه ام . ولی من چند جا خوندم برای حفظ بچه هر روز در زمان بارد ...

ایتم یگم من خزارتا چله ازهرکسی ک بگی کرفتم حبری نشده ب همه مادرای امام هاتقدیم کردم ب این فک میکنم خدا فعلاصلاح ندیده برام البته باز قراره برم دکتر بعد ۱ستل دوری

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من همیشه ختم برا اموات میخونم الانم همیجورزیارت عاشورامو ترک نکردم ۲سالیه

یعنی برای نرجس خاتون هم خیرات فرستاده بودین ؟

این نه عزیزم فردامیفرسم پس 

میدونی تازگیا فکرم رفته رو شوهرم حسم میگه مشکل اونه حتی بارفتن دکتر 

اخه جایی کارمیکنه ک مشکلات زیادی برای اسپرم هس

این نه عزیزم فردامیفرسم پس میدونی تازگیا فکرم رفته رو شوهرم حسم میگه مشکل اونه حتی بارفتن دکتر اخه ج ...

نرجس خاتون خیلی زود حاجت میده 😍 بیا به من بگو اگه گرفتی ذوق کنم . 

نرجس خاتون خیلی زود حاجت میده 😍 بیا به من بگو اگه گرفتی ذوق کنم .

چیکارکنم واسش بگو عزیزم

چیکارکنم واسش بگو عزیزم

من خودم از ختم کامل قرآن براشون حاجت گرفتم . از زیارت عاشورا براشون هم گرفتم . یعنی هر وقت برام مشکلی پیش میاد می‌دوم در خونه اش . گاهی دیرتر میده بهم گاهی زود ‌ . یادمه یه همسایه داشتیم خیلی ظلم بود . هرچقدر تهدید به پلیس هم بهش میکردیم فایده نداشت . اشکمو در می آورد از اذیت . دیگه نشستم خوندم قرآن . یه مدت دیدم هیچ صدایی نمیاد خبری نی ‌ تا اینکه فهمیدیم از اونجا بلند شدن رفتن