2777
2789
چقدر وقته رفتن ؟ خدا رحمت شون کنه

مرسی خانمی خدارفتگان شمارم بیامرزه ۷ساله فوت شدن خیلی اومده توخوابم ولی دوبارش خیلی عجیب بودانگارتوخواب میفهمم که دیگه پیش مانیست قلبم فشرده میشه فقط دلم میخوادازخواب بپرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم. عاقا میشه یکیشو بگی لطفا ؟ یکی از اونایی که برای خودتون بوده و جا خوردی وقتی فهمیدی

مثلاتازگیا اومد بخابم پدرم و گف ایقدر بخدا اصرار نکن برای بچه دارشدن هروقت برات مقرر کرد بهت بچه میده من ۷ساال تقریبا ک منتظرم مشکلاتمون رفع شد بازم خبری نشدالان بخداسپردم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مرسی خانمی خدارفتگان شمارم بیامرزه ۷ساله فوت شدن خیلی اومده توخوابم ولی دوبارش خیلی عجیب بودانگارتوخ ...

وای نگو . پس مگه نمیگن خاک سرده و آدم زود براش عادی میشه ؟ چرا شما هنوز بعد 7 سال ...‌‌‌‌‌‌

من خودم پدربزرگم که فوت شدن همش بی قرار بودم و دلتنگ میشدم میگفتم کاش بیشتر میرفتم دیدنش . همش می رفتم سر خاک . ولی الان دیگه بی قرار نیستم شاید هفته ای یکبار در حد پنج دقیقه بی قرار شم . بهمن 403 رفتن از پیش ما . الان چند ماهه نه هفت سال ولی دیگه برام عادی شده تقریبا 

بعدش گف تواعمالت همش خوبه ولی غیبت نکن ک همچیت عالی باشه گف تنهامشولت غیبته چون من واقعا هیچ گونه از واجباتم ترک نشده الا همین عیبت وامونده ک درتلاشم کناربزارمش 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مثلاتازگیا اومد بخابم پدرم و گف ایقدر بخدا اصرار نکن برای بچه دارشدن هروقت برات مقرر کرد بهت بچه مید ...

نرجس خاتون زیارت عاشورا حاجت 

این عبارت بالا را کپی کن گوگل سرچ کن بعد برو قسمت ویدئو ها ، اون حاج آقا که هم عمامه مشکی داره هم عبای مشکی دو دقیقه و دوثانیه است . اون را باز کن ببین 😍 

مثلاتازگیا اومد بخابم پدرم و گف ایقدر بخدا اصرار نکن برای بچه دارشدن هروقت برات مقرر کرد بهت بچه مید ...

مثل آدمای زنده دلداری دادن 😍. ولی خب کاش راهکار میدادن 🥴 

نرجس خاتون زیارت عاشورا حاجت این عبارت بالا را کپی کن گوگل سرچ کن بعد برو قسمت ویدئو ها ، اون حاج آق ...

چیه ؟من نتم ضعیفه میشه برام بگی

اره دلداری داده وای باورت میشه اول ازدواجم اومدبخابم ۶ماه بعد ک گف بهم دونفر توروچشم زدن وبچه دارنمیشی اسمشونم اورد ددقیقااون دونفر بعد ازدواجم اومدن خونمون یکیش حسابی جشش شور بود

ولی خب راهکارنمیدن چون میگن صلاح خداست واقعاهنینجوره

وای نگو . پس مگه نمیگن خاک سرده و آدم زود براش عادی میشه ؟ چرا شما هنوز بعد 7 سال ...‌‌‌‌‌‌من خودم پ ...

روحش شادخدابیامرزه پدربزرگ شماشایدتوسن بالارفتن بعدیه مدت عادی شده ولی مامان من هنوز۶۰سالش نشده بود.خیلی آرزوهاداشت یه داداش مجردویه خواهرمجردموتنهاگذاشت

چیه ؟من نتم ضعیفه میشه برام بگیاره دلداری داده وای باورت میشه اول ازدواجم اومدبخابم ۶ماه بعد ک گف به ...

دلم میخواست می دیدی . من خلاصه میگم و ناقص . میگه یکی بوده بچه میخواسته شروع می‌کنه یه چله زیارت عاشورا با صد لعن و سلام با تعقیباتش گمونم‌منظورش امین الله و علقمه و ... اینا بوده میخونه با مراقبه تا چهل روز هدیه به مادر امام زمان می‌کنه . توی خواب بهش میگن . و بعد بچه دار میشه . مشکل اینکه به صلاحش نبوده برطرف میشه با .... 

روحش شادخدابیامرزه پدربزرگ شماشایدتوسن بالارفتن بعدیه مدت عادی شده ولی مامان من هنوز۶۰سالش نشده بود. ...

عزیزم . ازش بخواه دعات کنه . میدونستی از اون طرف هم دعاشون میگیره ؟ ما خیلی به چشم دیدیم اینو 

اره فدات سرخاکش میرم میگم مامان جون بااون دل پاکت دعامون کن دعای خیرت پشت سر تک تک خانوادم وبچه هام باشه مامان من خیلی مظلوم بخدامثل فرشته بودآزارش به یه مورچه هم نرسیدمطمعنم الان بهترین جایگاه داره پیش خدا