2777
2789

برای ما تنگ میشه یا اینقدر اون طرف دستشون بند جواب به نکیر و منکر و پاداش و مجازات و حوری بهشتی و ایناست که اصلا فرصت نمیکنن فکر ما کنن . می‌دونم از حال ما و اعمال ما با خبرن ولی آیا دلتنگ مون هم میشن؟ 

نه بابا. رفتن دنیای دیگه کلا توی یک عالمه دیگه هستن.من فکر می‌کنم کلا حالشون یه جور دیگه باشه. مگه اینکه طرف خیلی آدم خوبی باشه و یکیو توی این دنیا داشته باشه که اون دلتنگش باشه بهش اجازه بدن توی خوابی چیزی برای طرف این دنیا بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این تایپک دیدم بغذکردم من دوبارتاحالاخواب مامانمودیدم توخواب یه دلتنگی عجیب اومده سراغم که فکرش میوفتم انگارخفه میشم نمیدونم چطوربیان کنم برای شماهم همچین چیزی پیش اومده

من ازوقتی ک براشون هررروزقران میخونم وذکرمبگم ویادشون هستم میان بخابم ازهمچی اون دنیا ویاسرگذشت بقیه میگن ویاقاصدی میکنم براشون  فک نمیکردم ایقدر بیان بخابم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من ازوقتی ک براشون هررروزقران میخونم وذکرمبگم ویادشون هستم میان بخابم ازهمچی اون دنیا ویاسرگذشت بقیه ...

جون من ؟ 😍 چقدر وقته رفتن ؟

قاصدی میکنم یعنی چی ؟

جون من ؟ 😍 چقدر وقته رفتن ؟قاصدی میکنم یعنی چی ؟

یعنی مثلا میان میگن ب خانوادم یافلانی اینوبرو بگو

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چیزی که به نفع خودت هم باشه بهت یاد میدن ؟ یا هشدار یا آگاهی ....

بله خیلی چیزاروهرسوالی داری بپرس عزیزم