2777
2789
اگه مجازی بشه بهتر از تایم فشرده هست . حداقل تو هوای آلوده پاییز بچه هامون مریض نمیشن. دوباره انفولا ...

اونوقت همه بیسوادن خداکنه بتونن یه راه درست بزارن جلو پا نه آنلاین نه تایم فشرده

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐وا ساعتا ک کمتر میشه دانش آموزا درسو کامل نمیفهمن

نظام آموزشی افتضاح شده . دقیقا هیچی نمیفهمن . از پایه هم ک بچه متوجه نشه مقطع بالاترم براش سختره . مطمعن باش به تین منوال بگذره چند سال دیگه مدرسه هم نمیره کسی راحت . صد سال از دنیا عقبیم میشه هزار سال😑

مخصوصا شاهکار های دهه 90 ک همشون تا دیر وقت بیدارن دانش آموز باید 5 بیدار بشع تا 5 و نیم آماده بشه 5 ...

صبحی ها واقعا نابود میشن

دختر من شب اگه ساعت ۷ هم بخوابه باز صبح سخت بیدارمیشه

حالا بعداظهری باز بهتره ۹ونیم تا ۱

نظام آموزشی افتضاح شده . دقیقا هیچی نمیفهمن . از پایه هم ک بچه متوجه نشه مقطع بالاترم براش سختره . م ...

دقیقا من تاپیک زدم همه معلم ها هم از این شرایط ناراضی بودن میگفتن مجازی بشه عذابش برا ما بیشتره بچه یادگیری کلاسش بهتره اما اون دانش آموز ضعیف بیشتر ضربه میخوره

چراشایعه درست میکنی وزیر اموزش و پرورش گفته این خبر دروغه

شایعه درست نمیکنم دوست عزیز شماهم مودب باشین

توی زیرنویس خبرها خوندمش 

چیزی از شایعه سازی عایدم نمیشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اگه مجازی بشه بهتر از تایم فشرده هست . حداقل تو هوای آلوده پاییز بچه هامون مریض نمیشن. دوباره انفولا ...

تعطیلی الودگی هوا که جای خودش

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

صبحی ها واقعا نابود میشندختر من شب اگه ساعت ۷ هم بخوابه باز صبح سخت بیدارمیشهحالا بعداظهری باز بهتره ...

زندگی تو این شرایط درصد هیجانش  و سوپرایز شدنش بیشتر از سقوط ازاده

صبحی ها واقعا نابود میشندختر من شب اگه ساعت ۷ هم بخوابه باز صبح سخت بیدارمیشهحالا بعداظهری باز بهتره ...

نه فقط بچه . مادرشم اذیت میشه . چه خبره ۵ صبح😑 بچه ک دیگه جای خود 😑 هیچی نمیفمه اون بچه . کله سحر بره مدرسه باید برن بخوابن اونجا فقط . بچه ۶  ۷   ساله کجا توان داره اخه

من دبیرم اصلا همچین چیزی تا الان به ماها بخشنامه نشده اتفاقا مدرسه مارو ک دارن اماده میکنن برای اول مهر

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خدا به داد مادرای دوره ابتدایی برسه و مدرسه حضوری بشه

من پسرم امسال هفتمه خودمم سر کار میرم اگه مجازی بشه خیلی فکرمو درگیر میکنه🤦🏻‍♀️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚