2777
2789
عنوان

سوراخ قلب جنین کسی در موردش میدونه

117 بازدید | 15 پست

دوستم بارداره تو سونو انومالی فهمید بچش قلبش سوراخه دکتر گفته چیزی نیست دوماه بشه باید عمل بشه دوروز دیگه بچش به دنیا میاد خیلی نگرانه منم خیلی ناراحتم براش ممکنه خوب بشه؟ 😔

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینا معمولا عمل میشن و خوب میشن ولی ی سختی ای ک هست اینه بچه همش باید بیمارستان باشه تا اون موقع

خداکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

سلام عزیزم

ببینین این سوراخ بین دهلیز های قلب جنین به طور طبیعی وجود داره

یعنی همه توی دوران جنینی همین طور هستن

و خودش بسته میشه

احتمالا ایشون یکم بسته شدنش طولانی شده

نگران نباش عزیز دلم چیز خاصی نیست ان شاالله ❤️ 

سلام، اسم مستعارم توت فرنگیه چون عاشق چیزمیزای فانتزی ام خصوصا از نوع صورتی اش  

سوراخ بودن قلب جنین میشه با ترکیب سیب پخته و عسل برطرف کرد مادر از مصرف ماهی و ترشی پرهیز کند برای خونرسانی بهتر مصرف آجیل ها آبگوشت گوسفندی سر شیر کره و حلیم و حتما پیاده روی ۳۰ دقیقه ای آرام روزانه 

اکونیوز قلب داده در ۲۲ هفته؟

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزمببینین این سوراخ بین دهلیز های قلب جنین به طور طبیعی وجود دارهیعنی همه توی دوران جنینی همی ...

خداکنه که چیز مهمی نباشه بیچاره دوستم یه چشمش اشکه یه چشمش خون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه جا سونو رفته ؟ 

امکان اشتباه تو سونو هم هستا من خواهرم اینجوری بهش گفتن ولی بعدش اکو قلب جنین داد و سونو دیگ فهمید اشتباه دیدن اولش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اره خییییلیا خود ب خود رفع میشه ب بچه منم گفتن ولی نیاز ب قرص هم پیدا نکرد شکر خدا

خداروشکر انشالله که خدا هیچ پدرومادری رو با بچه امتحان نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه جا سونو رفته ؟ امکان اشتباه تو سونو هم هستا من خواهرم اینجوری بهش گفتن ولی بعدش اکو قلب جنین داد ...

چندبار رفته دوتاسونورو هم عوض کرده یکیش بهترین سونوی شهرمونه اونم همینو گفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندبار رفته دوتاسونورو هم عوض کرده یکیش بهترین سونوی شهرمونه اونم همینو گفته

خب پس هستش ایشالا ک سلامت دنیا بیاد حل بشه واقعا سخته🥲

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه نکته بگم گل 

من بارداری اولم جنین بعلت ایست قلبی فوت شد و مجبور به سقط شدم 

سر بارداری دوم به اصرار خودم در ۲۲ هفته رفتم اکو قلب جنین بدم .

دکتر بهم توضیح داد  اگر اشتباه نگم چون برای خیلی وقته، همه نوزادان استثنا هم نداره یه سوراخ و رگ باز در قلبشون دارن که بعد زایمان بسته میشه

برا دختر من حدود دوماه بعد تولدش بسته شد 

اگر تهرانه دوستت پیشنهاد میکنم بره پیش پرفسور مهران پور در بيمارستان دی 

به شدت هم پزشک حاذق هم بسیاااار خوش اخلاق و مودب