2777
2789

می خوام بهتون چندتا راهکار بدم که با اونا خودم تونستم با تنبلیم مبارزه کنم و پیروز شم .

بگم؟؟؟؟

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا راه داره مثلا باید هدفی داشته باشی که خیلی برایت عزیز باشه

یا مثلا کاری که من کردم اینکه یه شخصیت تو ذهنت بساز. ورژن برعکس خودت یعنی کسی که صبح ها زود بلند میشه و شبا زود می خوابه و به همه کارهاش میرسه. هروقت دیدی بیکاری بگو اون داره مثلا فلات کارو می کنه و بهش غبطه بخور‌ . کم کم سعی میکنی مثل اون بشی یا حتی از اون بهتر بشی. چون اون یه جورایی رقیبته . بعد میشی همونی که می خواستی. البته اینکار زمان می بره

بعد یه چیز مهم اینکه مثلا برنامه ریزی کنی که مثلا فلان ساعت باید اینکارو بکنم . زیاد خوب در نمیاد . مثلا توی یه برگه بنویس امروز حتما باید ای کارها رو انجام بدم حالا هر کاری که مد نظرته.

یه راه دیگه ای هم هست

چندتا راه داره مثلا باید هدفی داشته باشی که خیلی برایت عزیز باشهیا مثلا کاری که من کردم اینکه یه شخص ...

راه دیگه اینکه هر وقت میرید توی گوشی یا هرکاری رو که می خواید انجام بدید از خودتون بپرسین الان انجام این کار برام چه فایده ای داره؟ اصلا فایده ای داره؟

و اگر دیدید هیچ فایده ای نداره برید سراغ کاری که واقعا مفیده و فایده داره

اوایل یکم سخته ولی پس از مدتی سختیش کمتر میشه فقط زمان میبره.

ولی خیلی هم به خودتون فشار نیارید ذره ذره تلاشتون رو بیشتر کنید. مثلا بگید من باید هر روز ورزش کنم ولی نباید از همون روز اول برید ۲یا۳ ساعت ورزش کنید . مثلا باشه روزی ۳۰ دقیقه بعد یکما بشه ۱ ساعت و همین طوری زیادش کنید‌.

همیشه هم سعی کنید کارو که می خواید هرروز انجام بدید به طور پیوسته انجام بدید وگرنه اگر یه روز انجام بدید یه روز نه . هیچ فایده ای نداره.

بین کار هاتون هم حتما یکم استراحت کنید . زیاد به خودتوت فشار نیارید

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی . 🌷