2777
2789

شایدم واقعیت بشه گفت که یه کوچولو بهشون حسادت هم میکنم 😑🥴این تازه عروس و دامادی که میگم پسرعمو و خانمش هستن، من یکسال زودتر ازشون عقد کردم و دوسال و نیم عقد بودم و اونها یکسال ونیم عقد بودن و دو ماه زودتر ازمن عروسی کردن، شرایط اینطور هست که من ملک پدرشوهرم رو همسرم و برادر شوهرم نوساخت کردن هر کدوم یک طبقه و مستاجر نیستم، اما پسر عموم و خانمش مستاجر هستن، ما ماشینمون رو صفر کردیم، اما ماشین اونها پراید کارکرده اما تر تمیزه، تحصیلات همسرم کارشناسی ارشد از یه دانشگاه خوبه، تحصیلات پسر عموم دیپلم هست، همسرم کار نداره چون هنوز نتونسته جایی استخدام بشه، پسر عموم شرکت کار میکنه و درآمد نسبتا متوسطی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو دوران عقد و الآن که سه ماه از عروسیم میگذره اصلا مسافرت نرفتم  حتی ماه عسلم نرفتم و تفریح آنچنانی نداشتیم و به جز سالی یک دست لباس بیرونی نگرفتم و...، اما این یکی تازه عروس و داماد دائم مسافرت اند از زمان عقدشون تا الآن بالای 10 بار شمال رفتن، تهران گردی و بقیه شهرها و کافه و... و خانم دائم لباس جدید میگیره و انصافا همیشه خوشیپ و شیک و بروز میگرده و انصافا ماشاالله خیلی باهم خوش و خوشبخت اند ( چشم نخورن) و با دوستاشون برین اند و دو همی و... 

من شهر غریب ازدواج کردم و کسی نیست و دائم تنهام 

خب فعلا که شما جلوترین ،بعدشم مقایسه کردن اشتباهه احتمالا شوهرت و زیاد دوس نداری که حسرت بقیه رو میخ ...

شوهرم رو دوست دارم اما خب زیاد پایه مسافرت و گشت و گذار یا تیپ زدن و شیک گشتن و... نیست 

به چی حسادت میکنی

دوست ندارم حسادت کنم بیشتر غبطه میخورم 

به اینکه هر دو خیلی پایه گردش اند اما همسرم زیاد پایه نیست 

به اینکه از دوران عقد بعد عروسی نهایت لذت رو میبرن و دائم باهم اند و تو سفر، اما من تو این دو سال و خورده ای همش تحت فشار مالی بودین و  آنچنان خوشی ای نداشتیم 

به اینکه خیلی شیک پوشه و تند تند خرید میکنه و اما همسرم نه تنها چندان واسم لباس نمیگیره با پوشش ام هم خیلی گیر میده و نمیگذاره مثل یه تازه عروس شیک و تو چشم باشم 

خب؟!تو رو خدا ب همین ی ذره تلاش مردم حسادت نکنید چشم تون زندگی اونا رو تحت تاثیر قرار میده تو ک همه چیز داری 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

به چی حسادت میکنی

به اینکه خیلی باهم تفاهم اخلاقی دارن و خوشبختن همه تو فامیل متوجه شدن و زبانزد هستن و همه توجهات رو به خودشون جلب کردن 

و اینکه پسر عموم کلا شخصیت پایه و لارجی داره اما همسرم متاسفانه اینطور نیست و... 

خب؟!تو رو خدا ب همین ی ذره تلاش مردم حسادت نکنید چشم تون زندگی اونا رو تحت تاثیر قرار میده تو ک همه ...

نه باور کن زیاد حسادت نمیکنم و براشون آرزوی خوشبختی بیشتر رو دارم، فقط یه کوچولو اونم گاهی به مسافرت رفتن هاشون شاید حسادت کنم اونم خیلی کم 

خب فعلا که شما جلوترین ،بعدشم مقایسه کردن اشتباهه احتمالا شوهرت و زیاد دوس نداری که حسرت بقیه رو میخ ...

از نظر مالی و موقعیتی من جلوتر ام 

اما از نظر احساسی و تفاهمی و درک کردن و شاد بودن اونها، من با داشتن همه چیز اما ماشاالله زندگی اونها قشنگتر و شیرین تره