2777
2789
عنوان

تو خوابگاه یه دختر دوست داره از وسایل ما استفاده کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 37 پست

من کاملااااا مشکل دارم

آدم بگه دو روز قرض بگیرم برای لطف بعداً جبران میکنم، نه اشتراکی!

من متنفرم یکی از وسایلم استفاده کنه، من بودم مستقیم میگفتن نه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

رودربایستی نداشته باش بگو نه من راحت نیستم وسیله هامو با کسی اشتراکی استفاده کنماز مال کس دیگ ای هم ...

اخه با اشتراکی مشکلی ندارم 

چهار نفریم 

و دوتاشون هم مثل من نوبتی وسایل میدن 

ولی این کلا میخوره فقط 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه آزاد درس میخونهصد دست لباس آورده چطور نداره!؟

خب عزیزم من طبق گفته های خودت نظر دادم علم این رو نداشتم

و اینکه ممکنه موقعیت سختی داشته باشه که برای همه پیش میاد من خودما شخصا همچین نظری دارم شما مشخصه رضایت نداری به اینطوری شریک شدن خیلی هم عالی یک موقعیت خوب تنهایی بهش مسئله رو بگو که انقدر دچار خودخوری نشی

اونم نمیخره رفتیم مغازه گفت از مال شما استفاده کنم، بعد ماه دیگه شما از مال من استفاده کنید یه پنیر ...

خب همینو بهش بگو

بگو من اینطوری راحت نیستم، ترجیح میدم خوراکی خودم بخرم که هر وقت خواستم و هر اندازه خواستم استفاده کنم.

یا همین که یه بار تو بخر یه بار من، نه کل ماه.

ببین اگه مشکل مالی نداشت من بهش رک میگفتم 

ولی اگه احساس میکردم مشکل مالی داره تا اخر بهش کمک میکردم ولی اصلا نمیذاشتم نزدیک وسایل شخصی و غیر ضروری و غیر حیاتی بشه تا حد و مرز خودشو بدونه

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

من اصلا از آدمای اینجوری خوشم نمیاد، و بنظرم ندار نیست و فقط پررو هست

اگر هم اتاقیتونه بهترین کار اینه که برای وعده های غذایی اگه باهم غذا درست میکنید اول هر هفته پول بذارید رو هم و وسایل مورد نیاز رو بخرید و آشپزی رو هم نوبتی کنید اینجوری دیگه دلخوری پیش نمیاد

و اگر از الان بهش رو دادید و اینجوری کنار اومدید تا آخر باید بهش خدمات بدید

من ۶ سال خوابگاه بودم و همه جور آدمی دیدم 

بنظرم با اون دوتای دیگه هم صحبت کن باهم یه نظر بشید بعد مثلا یه روز بهش بگید فلانی پنیر بگیر فردا صبحانه بخوریم یا بگید،وای ماکارونی تموم شده فردا میخوایم بپزیم فلانی بخر فردا بپزیم

ببخشیدا با ادمای پررو باید مثل خودشون رفتار کرد وگرنه روز ب روز پرروتر میشن