من سال اول خونواده خودم وشوهرمودعوت کردم سال های بعدش خودمون گرفتیم امسال دخترم گیرداده تولدمفصل میخوام اماچون تازه خونه خریدیم ازنظرمالی نمیتونم شام بدم شام هم ندم حرف درمیارن واسه همین نمیدونم چیکارکنم خودم میگم ببرمش شهربازی وآتلیه یه کیک هم بخرم تمام اماقبول نمیکنه
خب بعد از ظهر بگیر تولد برای شام نمونن.سالاد ماکارونی و چند تاچیز میز بزار بخورن
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
همیشه دوتا خانواده هستن . توی یه سنی بچه ها تولد شلوغ دوست دارن . که براش گرفتم دوستای مدرسه شو دعوت کرد . بعدش دیگه خودشون بیخیال تولد شلوغ میشن . در کل اگر غذا و اینا از نت ایده بگیری میشه هزینه رو خیلی کاهش داد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اهان در مورد شام هم من تولد بعد از ظهر گرفتم با بچه ها . بعد اول غروب اونا رفتن یه شام کوچیک خودمون خانواده ها دور هم خوردیم به بچه ها یه ساندویچ الویه دادم فقط
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچم سه سالشه ۲ سال اول خانواده خودمو شوهرم دعوت میکردم اما خانواده شوهر نیومدن ، منم گفتم امسال یه تولد سه نفره میگیریم با شوهر و بچم آخرشبم میریم خونه مامانم اینا کیک میبریم براشون
ما قبلا ک گرونی نبود براشون جشن و مهمونی می گرفتیم الان نه باغ داریم ک مهمونی بدیم نه پول آنچنانی و بچه ها هم درک می کنند و ب خریدن هدیه و کیک کوچیک قانعند