2777
2789
دیگه هر خونواده‌ای با توجه به وضعیت مالی خودشون تصمیم میگیرن. احمق که نیستن. اگه شرایطش باشه چه اشکا ...

من گفتم مالی ب کنار کمبود اب وبرق روگفتم 

واضح صحبت کردم احمق کسیه ک شرایط رو ببینه و مخالفش نظر بده شرایط کمبود منابع ن اقتصادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم مالی ب کنار کمبود اب وبرق روگفتم واضح صحبت کردم احمق کسیه ک شرایط رو ببینه و مخالفش نظر بده ...

موضوع اینه که مردم همیشه در طول تاریخ مشکلاتی از این قبیل داشتن. خشکسالی قحطی اومده رفته. مختص ما نیست. اتفاقا ما داریم توی زمانی زندگی میکنیم که نسبت به گذشته بیشترین امکانات تاریخ رو داشتیم. الان چند ساله این مشکلات رو داریم حل میشه انشالله. بعضیا هم که اصن خب میرن از ایران