2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم بچه اوردم به گه خوردن افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2721 بازدید | 116 پست
هردو مهمن

تربیت درست مهمه ،پول هم برای هر کس متفاوته ، یکی بیشتر یکی کمتر ، آدم سالم که برای زندگی اش تلاش میکنه میتونه گلیم اش رو از آب بکشه بیرون ،  اگه به خانم های اینجا باشه ، نسل بشریت منقرض میشه ، 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا تو این تاپیک چقدر ادم بی عقل دیدم طرف هیچی نداره منتظر بچه دوم وسومه . ی مشت حمال دنبال اینن ت ...

عزیزم‌ یه چیزایی اشتباه تو فکرشون‌کردن‌.متاسفانه بعصی بچه دار شدن را نوعی فضیلت میدونن به هر قیمت 

عزیزم‌ یه چیزایی اشتباه تو فکرشون‌کردن‌.متاسفانه بعصی بچه دار شدن را نوعی فضیلت میدونن به هر قیمت

خدای یه مدت لوله بندی می کردن رایگان برا خانما کاش الان هم عقیم شون کنن😂😂

...

اینجا فقط حرف از پول هست ، وگرنه درستش اینه که باید به بچه زندگی کردن را یاد داد ، وگرنه خونه ماشین ...

مامان بزرگم مثالی میزد میگفت یک بسته پول  بستن دم سگ همه بهش تعظیم میکردن آقای سگ ادم بی پول مثل پسر خوشکل فقیر که هیچ دختری جواب مثبت نمیده  بش امایک جوان خر پول بی ادب در بهترین نقطه تهران پنت هاووس و ماشین لاکچری داشته باشه سفر هاش فقط اروپا بیاد خاستگاری کی جواب رد میده من نامزد باشم جدا میشم زنش میشم مثال گفتم  پول در کشوری که فقیر نگه داشتن ادما یک موهبت

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

کاش بشه بهتره توی پول کرایه موندیم

الان این شرایط بحرانی برای همه هست ، انشاالله خدا کمک شما و همینطور ما بکنه ، ولی نسخه ی بچه دار نشدن ، اشتباهه ، آدم باید برای بهتر زندگی کردن تلاش کنه ، با سختی و نداری بجنگه ، درآمدش را مدیریت کنه و به خدا توکل کنه ، ناشکری  نعمت را زایل میکنه

خدای یه مدت لوله بندی می کردن رایگان برا خانما کاش الان هم عقیم شون کنن😂😂

من خودم مجردم بخدا چندتا جا رفتم عمل کنم کلا ببندم قبول نکردن به خواستگارم میگم‌ من نازا هستم چون نمیخام‌ مسول بدبختی یه موجود بی گناه باشم برا همین هم میگم‌ هرکی دنبال بچه دار شدنه زن زیاده .من نمیخام اشتباه مادرم را تکرار کنم‌ مادرم جاهل بود شده تولید مثل هنر نیست تولید یک انسان سالم‌ ودرست کار هنره

مامان بزرگم مثالی میزد میگفت یک بسته پول بستن دم سگ همه بهش تعظیم میکردن آقای سگ ادم بی پول مثل پسر ...

با عرض معذرت حرف مامان بزرگت اشتباهه ، مگه ما برای احترام و تعظیم بقیه زندگی می‌کنیم،  کار کردن و تولید ثروت یه فضیلته ، اون آدم پول داره بی ادب برای یک ساعت یا یک روز زندگی خوبه نه یه عمر ، اون آدم شریفی که کار میکنه و با همسرش زندگی را می‌سازه ارزش زندگی را داره ، پول و ثروت خوبه ولی ارزش آدم به ادب و رفتار درسته نه به پولی که از جیب بابا اومده باشه ،تفکراتون ، جامعه را به فنا میده 

صاب خونه چند سال قبل ما ۱۱ تا بچه زایید یکی از یکی بدتر دوسه تاش فوت شدن ۷ تا پسر داشت از دم معتاد قاچاقچی قاتل چاقو کش ومتجاوز.چنان ثروت هنگفتی براشون گذاشته بود متاسفانه همش خرج اعتیاد شد دوتا از پسراش را بخاطر مواد وآدم کشی اعدام کردن.وبدبختی به زاییدن خودش به بچهایی گه تربیت کرده بود چنان افتخار می‌کرد انگار بچه هاش از دم ادم‌ حسابی شده بودن که هرکدام خدمت بزرگی به بشریت کردن .وپسراش کلا کار نمیکردن فقط دختر بازی مشروب ومواد هرروزم پلیس اونجا بود 

عمرا صاحب بچه ای بشم

انتخا ب خودت هست عواقب خوب یا خدایی نکرده بدش هم واسه زندگی خودت   ، ولی اجازه نداری به انتخاب دیگران توهین کنی یا زیر سوال ببری (کلی گفتم چون بقیه نظرات شما رو نخوندم ، منظورم کسایی هست که دیگران را برای بچه دار شدن شماتت میکنن  )

با عرض معذرت حرف مامان بزرگت اشتباهه ، مگه ما برای احترام و تعظیم بقیه زندگی می‌کنیم، کار کردن و تو ...

این حرف ز لحاظ منطق ودرک شعور درست ولی پول که متاسفانه جایگاهها عوض  کرده

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

این حرف ز لحاظ منطق ودرک شعور درست ولی پول که متاسفانه جایگاهها عوض کرده

اصل زندگی همینه ، مگه آدم باید دنبال جایگاهی باشه که مردم  بهش میدن  ، باید دنبال آرامش و خوب زندگی کردن بود ، چقدر آدم با جایگاه مالی بالا و انسانی پایین که بدبخت ترین هستن . باید برای خودمون خوشبخت باشیم برای همسر و بچه هامون درست زندگی کنیم ، وگرنه پول یه زمانی هست ، یه زمانی نیست 

وای من شمارو از پروفایلتون یادمه مگه تازه زایمان نکردی ؟!شوهرت مشکلی!با هزینه های نوزاد نداره حتما

اره دخترم۳۸روزشه  باپسرم۷سال تفاوت سنی دارن شوهرم از الان میگ یکی دیگ بیار باتفاوت سنی کمتر