2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم بچه اوردم به گه خوردن افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 116 پست
والا همونموقع هم خبری از روزی نبود بچه ها پر حسرت بزرگ شدن چون فقط نونشون میدادن میگفتن از پس هزینشو ...

گلم داشتم مسخره میکردم چی تو کشور ارزون بود کیفیت زندگی تو شیب ابو طالب وخرج نیو جرسی امریکا داریم میکنیم تو ایران الان حمله میشه بهم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این تفکر نباید کسی بچه بیارههمه باید صبر کن پولدار شن بعد بزانکدوم پدر مادری میاد خونه میزنه به ن ...

اره 

من تفکرم اینه 

ادم نباید شرمنده بچش بشه..

باید به فکرش باشی ، شاید یه روزی ورشکست شدی

حداقل باید یه خونه و ماشین و شغل ثابت باشه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

گلم داشتم مسخره میکردم چی تو کشور ارزون بود کیفیت زندگی تو شیب ابو طالب وخرج نیو جرسی امریکا داریم م ...

واو عجب مثالی یادم باشه حفظش کنم😁👍🏻

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گلم داشتم مسخره میکردم چی تو کشور ارزون بود کیفیت زندگی تو شیب ابو طالب وخرج نیو جرسی امریکا داریم م ...

خدایش با این شرایط یسری هارو باید با جلو گیری درست اشنا کرد تا ازشون در نره

...

واو عجب مثالی یادم باشه حفظش کنم😁👍🏻

🙏

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

من خودم بچه ندارمولی این تفکر توام اشتباهه

ن اصلا اشتباه نیس

حقیقته ..پول تو این دنیا همه چیزه

اگه دختر بشه ، اهل درس خوندن نباشه ، باباشم پولدار نیاشه و سرمایه ای براش نزاشته باشن ، چکار کنه؟ اگه پسر باشه چطور زن بگیره؟

خدایش با این شرایط یسری هارو باید با جلو گیری درست اشنا کرد تا ازشون در نره

دقیقابایددرست آموزش ببینن در نره از دستشون 

ن اصلا اشتباه نیسحقیقته ..پول تو این دنیا همه چیزهاگه دختر بشه ، اهل درس خوندن نباشه ، باباشم پولدار ...

باباش کمکش کنه عروسی بگیره

جهیزیه  و خونه

ولی تا کی مفت خوری بابات؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2263635

باباش کمکش کنه عروسی بگیرهجهیزیه و خونهولی تا کی مفت خوری بابات؟

مفت خوری؟؟ 

اگه همچین تفکری باشه ک اصن ادم نباید بچه دار بشه. 

واقعا تو این تاپیک چقدر ادم بی عقل دیدم طرف هیچی نداره منتظر بچه دوم وسومه . ی مشت حمال دنبال اینن تاج و تخت گدایشون بی وارث نمونه . شعور بچشونم ک ب خودشون میره اینده ایران خیلی داغونه با ی مشت نخاله دقیقا میشیم افغانستان دوم