چه خاکی بریزم توسرم. امروز خیلی اذیت میکرد. بهش گفتیم از قسمت ورودی وقتی رفتی داخل همونجا وایسا تا ماهم بیایم. گفتم باشه. الان بیشتر از یک ساعته نیست، هرجا رو میگردیم نیست... 😭من اومدم خونه، گفتم شاید برگرده اینجا، مامانم اینا تو حرم دارن دنبالش میگردن😭
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
یاد پسرم افتادم که گم شد فقط ده دقیقه نبود و من مردم.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏