2777
2789
عنوان

دعوای شدید پدر و مادرم

380 بازدید | 42 پست

۱۹ شهریور عروسی پسرعممه،بابام فعلا پولی نداره ،وقتی هم پول داره همش خرجِ ماشین و....میکنه

مامانم‌دیشب بهش گفت باید بریم خرید برای عروسی...لباس و کفش بخریم

بابام برگشت گفت من‌پول ندارم فقط یدونه برای دخترم (من) میخرم..‌

مامانمم ناراحت شد و واقعا دلم براش سوخت و تمام حرفایی که تو دلش مونده بود رو خالی کرد.بابامم همش میگفت اشکال نداره درستش میکنم فعلا وایسا صبر کن...

بعدش صبح بیدار شدیم قرار بود امروز بریم خريد،بابام میگفت برای مامانتم امروز لباس میخرم....

منم شاد و شنگول رفتم دوش گرفتم،مامانمم خواب بود،بعدش از حموم اومدم دیدم دوتایی دعوا کردن بابام زده بشقاب رو شکونده از حرصش و دوتا از انگشتای مامانمو شیشه بریده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭یعنی من موندم چیکار کنیم بین اینا؟چرا من شانس ندارم؟خدایا چرا من انقدر بدبختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم خاطرات مزخرف بچگیم زنده شد دلم برات سوخت براتون ارزوی ارامش میکنم کاری از دستم بر نمیاد

کاش زود بزرگشم از این خراب شده برم 

واقعا دیگه دلم داره تیکه تیکه میشه اینارو هم با اشک‌تایپ میکنم 

کاش زود بزرگشم از این خراب شده برم واقعا دیگه دلم داره تیکه تیکه میشه اینارو هم با اشک‌تایپ میکنم

عزیزم 🥹🥹

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
نه یه داداش دارماره واقعا خانواده پدریم همشون پولدارن،ولی نمیدونم چرا بابام اینطوریههه

بابات پولداره یا نه؟ 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

کاش زود بزرگشم از این خراب شده برم واقعا دیگه دلم داره تیکه تیکه میشه اینارو هم با اشک‌تایپ میکنم

ببین نمیخام کلیشه ایی حرف بزنم

تمام سعیتو بکن مستقل شی راهشو نمیدونم یا درس یا کار یا مهارت خودتو نجات بده