2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم بچه اوردم به گه خوردن افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 116 پست
من ۴۲ سالمه این حرف رو هم میزنم نمیخوام ادعایی بکنم اما هم تحصیلاتم بالاست هم سمت شغلی مدیریتی داشتم ...

آفرین تا ابدحق .کدوم ادم بی عقلی جا انداخته روزی بچه باش  میاد پس کو روزی بچه های کودک کار که مادرای جاهل شون تند تند بچه پس انداختن ولشون کردن خیابون 

اینکه میکیم باید آینده نگر بود دشمنی با شماهاست ؟اینکه امروز رو فقط نباید نگاه کرد؟ببخشید خنده دارتر ...

حدود ۱۰۰ سال قبل جاهلیت بود هنوزم هست جهل به فور وعقل ادمه من مجردم اونقدر خواستگار رد کردم‌ بخاطر اینکه اقا ۵ تا بچه میخاست گفتم من عمرا بچه بیارم تو این کشور با قوانین اینجا با شرایط اقتصادی حتی یه دونه هم نمیارم نمیتونم بخاطر لذت تو بچه بیارم بندازم تو  شرایطی که تورم ثانیه به ثانیه میره بالا اونم‌ کشوری که روش ضمانت نیست اقتصادی چی بشه من ماشین تولید مثل شما نیستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نیت کردم اگه همسر ایده آل پیدا کنم از یتیم خونه یه بچه بیارم بش خونه وخانواده بدم وقتی اینهمه بچه ...

جوابی  ندرام بهتون  بدم  حرفتون از یه لحاظی  کاملا درسته ومنطقی اما یه بچه میاری بزرگ میکنی که پدرش یکی مثل الهه بوده  وکثیف تر و گذاشتن پرورشگاه وتو بچه یک شیطان بزرگ میکنی مثال زدم که همه با یک ترازو نمیشه سنجید

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

من نیت کردم اگه همسر ایده آل پیدا کنم از یتیم خونه یه بچه بیارم بش خونه وخانواده بدم وقتی اینهمه بچه ...

اینجور من ازشما برداشت کردم ادم روشن فکری هستی واگه  با مطابق افکارت مردی پیدا کنی مطمعن هستم حامله بشی فرزندت به دست تو تربیت بشه باژن وخونی که ازتنو اون فرزند یک گنجینه برای کشورمون

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

جوابی ندرام بهتون بدم حرفتون از یه لحاظی کاملا درسته ومنطقی اما یه بچه میاری بزرگ میکنی که پدرش ...

عزیزم بچه اگه کوچک باشه با تربیت درست میشه اصلاحش کرد گلم به نظرم تربیت درست درسن کم‌ میتونه ژن را هم تحت تاثیر بذاره کما اینکه من میگم رفتار بچه ها بازتاب رفتار والدین اونا هست بچه هرچی ببینه تو خونه بیرون نمایش میده رگ ریشه مهمه ولی تربیت هم‌ مهمه من خودم به اینکه بچه یتیم پدرش کی بوده برام مهم نیست مهم تربیت درست هست وقتی والدین درست کار باشن وتو زندگی شرف واخلاق الویت شون باشه قطعا بچه ای که بزرگ میشه هم به اونا میره برا همین فرزند خواندگی غیر ثواب اخروی که داره که ثوابش قابل قیاس نیست به نظرم دنیوی هم شیرین خواهد بود من دیدم بچه های پرورشگاهی که والدین دوم خودشون را رو سر میذارن برعکس هم دیدم بچه های خود پدر مادر اونا را بردن سالمندان وبحث ژن خوب بله اونم هست که پاکی ژن تا۷ نسل اثر گذار هست .وخدا همه را عاقبت بخیر کنه ممنون عزیزم 

اینجور من ازشما برداشت کردم ادم روشن فکری هستی واگه با مطابق افکارت مردی پیدا کنی مطمعن هستم حامله ...

دعایی هست قرانی معنی بسیار زیبای عرفانی داره  سوره فرقان اگه درست بگم خدایا به ما همسران و فرزندانی بده که مایه روشنایی چشمان ما واسوه متقین وافراد پرهیزگار باشن خدا میگه قره العین یعنی اشکی که از شوق ریخته بشه یعتی وقتی من بچه ای تربیت کنم‌ که همه بگن خدا رحمت کنه پدر مادرش را ویک نفر گه خدمت کنه به بشریت بشه دانشمند دکتر یا فردی که خیرش به بقیه برسه قطعا این فرزند همین هست گه خدا تو قرآن گفته این واقعا لیاقت میخاد اینکه فرزندی تربیت کنی که اسمش به خدمت کردن به بشریت ثبت بشه یا خدا نکرده به جنایت ثبت بشه .ومن همیشه این دعا را میخونم اشک میریزم میگم‌ خدایا اگه در وجود  من اون انرژی مقدس را می‌بینی که همچین فرزندی تربیت کنم اسباب ازدواج مرا فراهم کن‌ اگه نمیبینی نکن .تولید مثل کاری نداره فرزندی سالم وصالح داشتن هنره اون وقت اشک شوق ار داشتن همچین فرزندی از چشمها جاری بشه یک نفر که بعد قرنها اسمش به خوبی جاویدان بمونه اسمش یادآور پاکی ها خوبی ها خصلت های انسانی باشه وگرنه همسایه ما چندتا بچه داره همش تو زندان رفت آمد داره این‌ یکی بچه اش میاد اون میره اون میاد ابن میره میگم‌ کاش بجا زندان بچه هاش سالم تربیت میشدن 

دعایی هست قرانی معنی بسیار زیبای عرفانی داره سوره فرقان اگه درست بگم خدایا به ما همسران و فرزندانی ...

مطمعن باش تو حتمی برگزیده خواهی شد وفرزند سالمی بدنیا میاری که خادم بشریت باشه شک نکن قران اینو بشارت داده

عزیزم بچه اگه کوچک باشه با تربیت درست میشه اصلاحش کرد گلم به نظرم تربیت درست درسن کم‌ میتونه ژن را ه ...

من منتظر همین  جواب بودم ازت چون تربیت درست شرطه و اگه بچه خودتو درست تربیت کنی حتی پدرش بد باشه  می‌تونه افتخارآفرین باشه مثل همون بچه‌ای که پدر مادرش خلافکار بودن و از پرورشگاه خودت تربیت کردی و نتیجه خوب گرفتی پس فرقی نمی‌کند بچه خودت مهم تربیت درسته جوابت گفتی بچه نمیارم

دعایی هست قرانی معنی بسیار زیبای عرفانی داره سوره فرقان اگه درست بگم خدایا به ما همسران و فرزندانی ...

مگه دکتر  صمیعی و.... از کره ماه اومدن یه زنی اونو زاییده و تربیت کرده مثل شماخواهری

مگه دکتر صمیعی و.... از کره ماه اومدن یه زنی اونو زاییده و تربیت کرده مثل شماخواهری

من از بچگی سرگذشت ادم‌ های بزرگ تاریخ را میخوندم‌ مخصوصا علاقه داشتم ببینم‌ نوع تربیت مادرش چطو بوده خودم را جا ایشون میذاشتم‌ جای مادر ابن سینا ومادر انیشتین وهزاران آدم خوب که خدمت بزرگی کردن همش هم میگفتم خدایا باقیات صالحات عالی منو بچه ای بذار که قرنها همه به وجودش افتخار کنن وبش ببالند حالا نمیدونم دعام اجابت میشه یا نه ولی خودم عاشق آدم های خیر ودرست کارم 

من از بچگی سرگذشت ادم‌ های بزرگ تاریخ را میخوندم‌ مخصوصا علاقه داشتم ببینم‌ نوع تربیت مادرش چطو بوده ...

عالی خواهری منم عاشق اینجورشخصیتهایی مثل شما هستم 😍😍😍