2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم بچه اوردم به گه خوردن افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 116 پست

چرا بعضیا یه حرفایی میزنید انگار دشمن ادم هستید ما با دلار ۲۰تومن بچه اوردیم این تورمی که مملکت ما داره رو باید طی صد سال پیش میرفت نه یه شبه ادم اگه از اتفاقی ایندش خبر داشت الان همه زندگیشون گل و بلبل بود خب ما خونه داشتیم ماشین شغل و بفک پیشرفت بودیم من خونمو فروختم بزرگترشو بخرم شب خوابیدم صب پاشدم دیدم همون پول نمیشه اجاره کرد من اگه میدونستم اوضاع اینحوری میشه بخدا صد سال ازدواجم نمیکردم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

قابل توجه دوستانی که میگن ملک داشته باشید بچه بیارید مگه میشه ملک فروخت یا طلا مهم اینه پولمون بی ارزشه خرجمون ب دلار دخلمون ب ریال هرچقدرم پس انداز باشه یکساله تمام میشه چرا همش میخواهید صورت مسأله رو پاک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خواهر من ده سال پیش شرایط مملکت و دیدم اون تایم هم گل و بلبل نبود همه اصرار کردند ازدواج کنم زیر بار نرفتم تا الان بازم زیر بار نمی رم چون امیدی به بهتر شدن اوضاع نداشتم من ادم واقع بینم ولی اطرافیان برای اینکه کار های خودشون توجیح کنند و بگن ازدواج و بچه خوبه میگن تو بدبینی/ازدواج باز ادم می تونه یکاری کنه ولی بچه رو نمیشه تو سختی گذاشت ادم دلش نمیاد

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

مقصر شما نیستی مقصر اونیه که این وضعستو درست کردهبعد دیشب یه مشت احمق میان میگن بچه دار شین جمعیتمون ...

دقیقا اونی ک مقصره این وضعه خودشم اولین بار بیفکر و بدون توجه به منابع ک ایا میتونه نیاز اینهمه جمعیتو براورده کنه شعار داد ک جمعیت داره پیر میشه بچه دار بشین. خیلیا هم دیگه عقل ندارن چون فلانی گفته باید بیارن. همین بی برقی رو ببین چ بر سر مردم و کاسبی ها اورده. همون شیر خشکی ک نیست و سهمیه بندی نیشه

این بعضیا زیر 15سالشون اصلا توجه نکن

اره یه چی یاد گرفتن همه جا میگن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چرا بعضیا یه حرفایی میزنید انگار دشمن ادم هستید ما با دلار ۲۰تومن بچه اوردیم این تورمی که مملکت ما د ...

اینکه میکیم باید آینده نگر بود دشمنی با شماهاست ؟

اینکه امروز رو فقط نباید نگاه کرد؟ببخشید خنده دارترین و‌ساده لوح ترین حرفی که من از اطرافیان میشنوم اینکه ما با دلار فلان قدری بچه اوردیم چه میدونستیم اوضاع اینجوری میشه

یعنی فقط همون روز رو نگاه کردن الانم اغلب اونهاییکه این حرف رو زدن پسرفت کردن تو زندگی 

روزی که من عروسی کردم دلار بود نهصد تومن سکه بود دویست هزار تومن 

تازه موقع عقدم سکه برام خریدن ۱۵۰ هزار تومن که اونو در نظر نمیگیرم 

من از همون روز میدونستم که اوضاع اینحا ثبات نداره باید پشتم رو محکم کنم چطور من میدونستم که از زمان عقدم تا عروسیم سکه از ۱۵۰ شد ۱۸۰ بعد هم شد دویست تومن 

شماها نمیدونستین ؟من از همون اول گفتم اینجا ابر تورم داریم مشکلات اقتصادی هست باید مطمین باشم بعد بچه بیارم بعد دوستی که سه سال بعد از من ازدواج کرد دوتا بچه پشت هم آورد گفت اونزمان میتپنستم از پس هزینه اش بربیام اوضاع مملکت اینجوری شده تقصیر من تیست 

اتفاقا تقصیر ایشونه ما میدونیم کجا داریم زندگی میکنیم پس چشممون رو‌ببندیم و بی فکر بچه بیاریم تقصیر خودمونه

این بعضیا زیر 15سالشون اصلا توجه نکن

من ۴۲ سالمه این حرف رو هم میزنم 

نمیخوام ادعایی بکنم اما هم تحصیلاتم بالاست هم سمت شغلی مدیریتی داشتم و تو جامعه خیلی خیلی گشتم مقصر دولت و حکومت نیست مقصر مردم هستن 

مردمی که شرایط رو میبینند و بیفکر بچه میارن بعد میان تقصیر دولت میندازن ؟تو خودت بی فکری 

اینکه میکیم باید آینده نگر بود دشمنی با شماهاست ؟اینکه امروز رو فقط نباید نگاه کرد؟ببخشید خنده دارتر ...

خب دختر خوب بعد۱۷سال زندگی نمیشه ک بدون بچه زندگی کرد 

نه عزیزم قفل نیست

یدونه پاسخ تون میزنم میادقفل 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

نه عزیزم قفل نیست

شاید پاسخ یه تایپیک دیگه شمابمن قفل شده

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

افرین به تفکر تون خودت یکی بیار سالم تربیت درست کلی ارزش مند

من نیت کردم اگه همسر ایده آل پیدا کنم از یتیم خونه یه بچه بیارم بش خونه وخانواده بدم وقتی اینهمه بچه یتیم هست که نیازمند خانواده هستن چه لزومی داره باز بچه  جدید اضافه بشه آخه دور از جون بعضی حالا این آقایان بعضا چه تحفه هستند که می‌خواند بچه از خودشون باشه نسل شون منقرض نشه پادشاه عادل هستن بزرگترین خیر هستن دانشمندن چیه آن آخه حالا میری میبینی یه مشت نره خر سادیسمی بیمار روان پریش خودخواه بچه ننه آن که فقط جسمی بزرگ شدن البته دور از جون آقایون محترم که واقعا مرد هستن.همون بهتر نسل بعضی منقرض شه .تولید مثل کار هر حیوانی است تولید انسان واقعی یک هنره .یکی بشه عین مرحوم محمد علی فردین که باعث افتخار والدین باشه اسمش به جوانمردی بمونه نه یکی بشه عین قاتل مرحوم  الهه.اگه هر زنی این قدرت را تو وجودش میبینه که یک انسان با شرف و درست کار تحویل جامعه بده بله یک هنرمنده وگرنه تولید مثل هنر نیست