2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم بچه اوردم به گه خوردن افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتابچه دارم۷سال تفاوت سنی شون هست شوهرم میگه سومی باید بیاری تفاوت سنی س سال باشه بنظر شما من چیکار ...

شوهرت خیلی حالش بده👩‍🦯

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

این مردم همینن که این وضعمونه بیخیال

همیشه تو همچیز ما مقصر میشیم

انگار بچه نیاریم، مرغ نخریم، ماشین نخریم، بنزین نزنیم و هزار چیز دیگه که میگن خب صبرکنید تا درست بشه ، درست میشه!!!

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اتفاقا ربط دارهاول باید به فکر سرمایه باشییه چیزی داشته باشی برای ایندش ، بعد بیاریشندیدی یکی میخواد ...

با این تفکر نباید کسی بچه بیاره

همه باید صبر کن پولدار شن بعد بزان

کدوم پدر مادری میاد خونه میزنه به نام بچه

بچه رو حمایت میکنن تا جایی بشه

همه قرار نیست پولدار باشن

هر کسی سطح داری

موقعیت رو ما انتخاب نمیکنیم و دست ما نیست

بهانه یعنی زمانی که تلاش نکنی

یه کارمند وقتی دلار میشه ۱۰۰

حقوقش زیاد میشه آیا 

نه سال بعدی یه ۳۰ درصد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2263635

بچه دار شدن‌ با شرایط اقتصادی  بزرگترین جنایت در حق همون بچه میشه خدا عقل داده به ادم‌ .سعی کنید بچه دار نشین وقتی توان مالی نداری توان خوشبخت کردنش را نداری  من مجردم یکی از شرایط من برا ازدواج بچه دار نشدن هست که کسی قبول نمیکنه من خودم به مادرم میگم‌ چرا منو دنیا آوردی نمیخام فردا بچه منم همینو بگه .

دوتابچه دارم۷سال تفاوت سنی شون هست شوهرم میگه سومی باید بیاری تفاوت سنی س سال باشه بنظر شما من چیکار ...

بیار عزیزم....منم دوتا بچه دارم سومی میخام بیارم ولی نمیشه....مستاجریم ماشین داریم کار وبار شوهرمم خوبه خداروشکر....

وای من شمارو از پروفایلتون یادمه مگه تازه زایمان نکردی ؟!شوهرت مشکلی!با هزینه های نوزاد نداره حتما

ببین   یه چیزی بگم  خیییییییییلی خوبه    به اسم نماز استغفار   برای رزق و روزی    خودم انجام دادم خوب بوده   همسرمم میخونه همیشه بااینکه خیلی اهل اینچیزا نیس  ولی میگه واقعا تاثیر داره   به یکی از دوستامم گقتم  اونم گفت معجزه شو دیده   

ببین  تونت بزن نماز استغفار برای رزق و روزی   اونو بخون بعد از نماز صبح  بعد نمازعصر  و بعدنماز عشا   دورکعته و زمانی هم نمیبره خییییلی خوبه    رکعت اول بعد حمد آنا انزلنا بعد۱۵ بار استغفرالله  اولش اینطور شروع میشه   ....  دوستان این نماز عالیه به شرط مداومت 

هرکی خوند و جواب گرفت خواهش میکنم دعاکنه خدا به منم یک بچه ی خیلی خوب بده 

راه زندگی ات را اینجا پیدا نکن ، خودت و همسرت باید تصمیم بگیرین ، چه بسیار سرمایه دار هایی که نتونستن درست زندگی کنن ، و چه بسیار آدم هایی بدون هیچ سرمایه ای به همه چیز رسیدن ، به بچه نباید پول نداد باید پول در آوردن رو نشونش داد