2777
2789

ایرانیان

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

من زبان خانم خدابنده لو رو تو یوتیوب می‌دیدم خیلی خوب بود بنظرم باید اینطوری زبان یاد بدن ولی کلاساشون رو ثبت نام نکردم اسم موسسه شون توربو تاکه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزممبرای اسپیکینگ خوبه؟

اره شنیدم خوبه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️