2821
2789

قبلا خرج انقد گرون نبود و مهمم نبوداا دوتا بچه اوردم الان کمرمون شکسته لباس شستنم دردسر شده حتی اونم مایع میخاد چون زیاد گرون شدن جلو چشم اومده شامپو غذا خوراکی خرید لباس و.. واقعا اینجوری پیش بره باید برم کاسه گدایی و بزارم و بشینم😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه روزی بچه هم باهاش نمیومد؟؟؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
فکر اینارو میکردی خب اصلا نباید بدون سرمایه و پس انداز بچه دار شد

چه ربطی داره

اولش ادم پول داره

تو با دلار ۲۷ بچه میاری

الان دلار شده ۱۰۰ مقصر کیع

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

عزیزم میدونم تورمه میدونم گرونیه ولی خب همه اینا که یه شبه به وجود نیومده!

یعنی ۱۰ سال پیش همه چی گل و بلبل بود فقط چند وقت اخیر اینطوری شده؟

توجیه عجیبی بود!

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

حالا دوتا اوردی اینجوری کسی جراعت بکی نداره

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

خب توکه شرایط مالی نداشتی چرا اوردی ی پسر دارم در ماه حدود 5 میلیون هزینشه دیگ بچه همینه

دختر دوباره اومدی اینجا یه چیزی گفتی که واکنش‌ها به کامنتت شروع بشه؟؟؟؟؟؟ دنبال دردسری؟

🤪
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز