2777
2789

قبلا خرج انقد گرون نبود و مهمم نبوداا دوتا بچه اوردم الان کمرمون شکسته لباس شستنم دردسر شده حتی اونم مایع میخاد چون زیاد گرون شدن جلو چشم اومده شامپو غذا خوراکی خرید لباس و.. واقعا اینجوری پیش بره باید برم کاسه گدایی و بزارم و بشینم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه روزی بچه هم باهاش نمیومد؟؟؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

عزیزم میدونم تورمه میدونم گرونیه ولی خب همه اینا که یه شبه به وجود نیومده!

یعنی ۱۰ سال پیش همه چی گل و بلبل بود فقط چند وقت اخیر اینطوری شده؟

توجیه عجیبی بود!

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

حالا دوتا اوردی اینجوری کسی جراعت بکی نداره

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چه ربطی دارهاولش ادم پول دارهتو با دلار ۲۷ بچه میاریالان دلار شده ۱۰۰ مقصر کیع

مقصر ما نیستیم درست اما الان با سرمایه و پشتیبانی نمیشه 

چه بخوای چ نخوای 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

خب توکه شرایط مالی نداشتی چرا اوردی ی پسر دارم در ماه حدود 5 میلیون هزینشه دیگ بچه همینه

دختر دوباره اومدی اینجا یه چیزی گفتی که واکنش‌ها به کامنتت شروع بشه؟؟؟؟؟؟ دنبال دردسری؟

🤪