2777
2789
عنوان

مامانم میخواست پول خواهرمو نده

264 بازدید | 7 پست

سلام

مامانم افتاد دنبال وام برای خواهرم 

خیلی طول کشید تا درست بشه 

وقتی که درست شد اون یکی خواهرم به مامانم گفت وامو ندیم بهش 

به مامانم گف طلا بخر برای خودت 

ولی من دلم راضی نشد 

چون خواهرم به اون وام امید و دل بسته بود 

من نزاشتم این کارو بکننن و گفتم حتما وامو به خواهرم بدن 

امروز مامانم وامو بهش داد 

حس کردم یکم ناراحت شده 

به نظرتون کار درست چیبوده؟

کار درست کار شما بوده

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار شما درست بوده

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

تو درست بودن کارت ک شکی نیست باید حق و بدی به کسی ک حق باهاشه ولو ب ضرر خودت حتی، ببین وام از کی بوده کی کاراشو کرده کی گرفته جوری ک شما تعریف کردی با خواهرت

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....