2777
2789
عنوان

مرور خاطرات کسی که دیگه نیست

82 بازدید | 12 پست

امروز از همه‌ی جاهایی که باهات خاطره داشتم رد شدم

اما دوتا فرق داشت؛ اول اینکه تو دیگه نبودی، دوم اینکه من دیگه قلبم نلرزید🙂دیگه داغی عشق رو تو سینم حس نکردم، و این شد که بجای تو، قدرت دستمو گرفت

شما هم غصه کسی که رفته رو نخورید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منو تبدیل ب یک ادم مرده کرد

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

😔😔😔

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو تبدیل ب یک ادم مرده کرد

غلط کرده اون فقط لیاقتتو نداشته.

خودت چه اقداماتی برای بهتر شدن حالت کردی؟

قرار نیست هرکسی میاد تو زندگیت تا تهش باشه حتی روحت جسمتو ترک می‌کنه!آدما درس و تجربه میدن و میرن

به این فکر کن قوی شدی با تجربه شدی درس گرفتی و قرار نیست اشتباهات قبل رو دوباره تکرار کنی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کاش می شد ولی نشدنی است

میشه

زمان میخواد، تلاش میخواد، خواستن میخواد

پاشو. دستتو بزن به زانو از این حال دربیا تا قبل اینکه پشیمون نشدی

ناراحت چرااااا؟؟؟!!

جمع جور کردن خودت بعد رفتنش سخته

گاهی آسیب‌های بدی بهت میزنند میرند

کاش فقط خاطره بود

مرور این خاطرات باعث خشمت

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
جمع جور کردن خودت بعد رفتنش سختهگاهی آسیب‌های بدی بهت میزنند میرندکاش فقط خاطره بودمرور این خاطرات ب ...

آره خب مهم ترینشم همین جمع کردن خودت بعد از شکسته که بهت قدرت و تجربه میده قشنگم ولی برای درمان یه زخم باید دست از لمس کردنش برداری، بسپاری به دست زمان و کم‌کم خودتو ترمیم کنی🫂🤍

حس میکنم یه مهره سوخته هستم 😞😞

نه تو مهره سوخته ای، نه کیش و مات شدی نه اون برنده شده!

اون صرفا یه آموزگار بود که درسش رو داد و مسیرش جدا شد طبیعتا

دفعه دیگه اینجوری بگی دعوامون میشه😁

غلط کرده اون فقط لیاقتتو نداشته.خودت چه اقداماتی برای بهتر شدن حالت کردی؟قرار نیست هرکسی میاد تو زند ...

اصلا هرکاری کردم هیییچی‌حالمو خوب نکرداحساس میکنم‌زشتم بی ارزشم احساس ناکافی بودن بهم‌دست داده

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اصلا هرکاری کردم هیییچی‌حالمو خوب نکرداحساس میکنم‌زشتم بی ارزشم احساس ناکافی بودن بهم‌دست داده

شما اعتماد به نفس و عزت نفست به شدت افت کرده بهتره بری مشاوره

طرز فکرت غلطه، اگه اون رفته دلیل بر بد بودن تو نیست عزیزم. یه وقتایی آدما میرن چون صرفا جنبه اینهمه خوبی رو ندارن😊