2777
2789

عزیزم این خرافات و چرت و پرت هارو بریز دور و فراموش کن

چون خودت به خودت انرژی منفی میدی این خوابهارو می‌بینی. 

تو خونه ای که قرآن پخش بشه هیچی نیست.

یه مدت بیخیال افکارت باش، خواب هات درست میشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

⛔️راه هاي باطل السحر و جادو و رفع غلبه و تسلط جن.

١-سنگ قلياب از عطاری معتبر تهیه کنید (نام های دیگر : سنگ مرداب و سنگ قلیاب و پودر قلیاب : کَلا، کلیا ،‌ شغار کلیاب کلیون ) و در کاسه ای بزارید و  سركه ي محلي بریزید روش تا روش بپوشونه و بعد بگذارين ده دقيقه بجوشد و زیرش خاموش کنید تا خنک بشه... بعد، دورتا دور خانه و گوشه هاي منزل بریزید و بعدش برید داخل حمام  و روي دوتا شصت پاريخته و سپس روي سر وبعد خود راشسته وابكشي نماييد .👉🏻یک دوره چهل مرتبه ای، یعنی چهل مرتبه اینکار انجام بشه... هر هفته دوبار..طی دو روز مختلف... تا بشه چهل مرتبه... خانمها در دوران قاعدگی انجام ندهند.. و ادامه اش به بعد از دوران قاعدگی موکول کنند. 🌷

٢-استفاده از طلسم ٤٠كليد.🌷

٣-استفاده از طلسم ٦٠قاف.🌷

انرژی منفی ات زیاده، عوامل ماورای باعث شدن طرف قرآن و.. نری ، حالت هرروز بدتر بشه

خب باید چکار کنی؟منم از صدای قرآن با صوت و اینا باشه میترسم ،قرانی قاری ها میخونن مخصوصا عبدالباسط میترسم 

اما در مورد 60 قاف.

⭐️آیات شصت قاف چی هستند؟ 6 آیه مختلف در قرآن کریم هستند که در هر 6 آیه حرف قاف (ق) ده بار آمده است. یعنی هر آیه که بررسی شود، ده تا حرف (ق)  در آن آیه وجود دارد. و موکلین حرف قاف، تسلط دارند. 10 ضربدر 6 =60 

60 حرف ق =60 قاف 

🌼کاربرد این آیات چیست؟ در رفع غلبه ی سحر و جادو بسیار کمک کننده است... آیات قوی حفظ، جهت در امان ماندن از بلیه و چشم زخم و سحر و.... است.در کمک به جلب رزق و روزی و عزت افراد بسیار موثر است. در رفع سنگینی های منزل و فرد بسیار موثر است، در رفع موانع و مشکلات زندگی بسیار عالی است 👉🏻به شرط تداوم در قرائت.

💟کدام آیات قرآن کریم هستند؟ به ترتیبی که نوشته شده، باید قرائت شود. قبل از هر ايه ذکر بسم الله الرحمن الرحيم باید گفته شود.. وقت قرائت نباید صحبت شود. بین قرائت نباید فاصله بیوفتد.. زمان قرائت :بلافاصله بعد از نماز صبح 😊

1⃣آیه 246 سوره بقره
2⃣آیه 181 سوره آل عمران
3⃣آیه 77 سوره نساء
4⃣آیه 27 مائده
5⃣آيه 16 رعد
6⃣آيه 20 مزمل

ببخشید رقیه شرعیه چیه؟

توی نت هست قسمت ویدئوخا دان کن چندتاسوره هست من تاپیک هم یبار به یه کاربریم زدم شاید جست وجو کنی باسه که گذاشتم و شب جنشو دیدم ازبدنم اومده بودبیرون بهم میخندید خیلی مشکلاتم رفع شد کل مسیر زندگیم اون موقع عوض شد دوباره برام سحرگرفتن

👈هیچ طلسمی در شریعت نیست که با 60 قاف باطل نشود

🔔و هیچ طلسمی در شریعت نیست که با سوره مبارکه یاسین باطل نشود.

🤲و هیچ طلسمی در دین نیست که با هزار بار خواندن نادعلی باطل نشود.

👈لکن آیات 60 قاف را  120 مرتبه. این را تقسیم بر 11 روز بکند و بخواند هر طلسمی باشد باطل می شود.   ( یعنی 10 روز هر روزی 11 بار این آیات را بخواند و در روز یازدهم 10 بار بخواند تا عدد 120  در 11 روز تکمیل گردد . )

📣 شصت قاف :

1-   باعث بر باطل السحر خواهد شد

2-   دارنده این آیات همیشه در پناه خدا و موكلین این آیات خواهد بود و مهرش در قلوب آدمیان و موجودات خواهد افتاد و عاقبت بخیر باشد و رستگار از دنیا بیرون رود .

3-   اگر كسی این آیات شریف را به مشك و زعفران نوشته همراه خود نگهدارد و یا هر روز صبح شش آیه را یكبار بخواند زبان دشمنانش بسته گردد و هیچ آزاری به او نتوانند برسانند.

4- اگر بیماری همراه خود نگهدارد و یا بشوید و از آبش بنوشد به اذن خدا شفاء بگیرد.

5- اگر در مكانی شیاطین و ارواح پلید تجمع كرده باشند و یا خانه‏ای را تصرف نموده باشند و ساكنین آنرا آزار رسانده و یا بترسانند این آیات را نوشته در آن مكان بیاویزند و نیز شسته آبش را در آن مكان و یا خانه بپاشند به اذن خدا آن محل و خانه را ترك كرده و تا ابد برنگردند.

👈خواندن و داشتن و بیان كردن خواص آیات شصت قاف برای مومنین موجب بركت و ثبت ثواب بسیار در اعمال او خواهد بود و جهت رفع تمام بستگیها و دفع جمله دشمنان و بدیها بسیار بسیار موثر و مجرب است .هیچ طلسمی در شریعت نیست که با این دعا باطل نشود.

خب باید چکار کنی؟منم از صدای قرآن با صوت و اینا باشه میترسم ،قرانی قاری ها میخونن مخصوصا عبدالباسط م ...

ترس نداره

باصدای قاری که دوست داری گوش بده

مثلا دعای عهد استاد فرهمند گوش بده

علی فانی هم دعا خوندن هاش خوب

قرآن هم منشاوی گوش بده شاید خوشت اومد

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

توی نت هست قسمت ویدئوخا دان کن چندتاسوره هست من تاپیک هم یبار به یه کاربریم زدم شاید جست وجو کنی باس ...

واقعا جن دیدی😐

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.