2777
2789

من از اخرای تیر بود شروع کردم 

دهم ( جغرافیا و جامعه رو تموم کردم تاریخ ۱۰ درس خوندم اقتصاد و منطق ۵ درس فنون ۲ درس عربی و ریاضی فعلا هیچی ) 

یازدهم ( جغرافیا ۹ درس تاریخ ۱۱ درس روانشناسی ۶ درس جامعه ۴ درس مونده تموم بشه فنون ۳ درس تقریبا عربی ۲ درس ریاضی هیچی فلسفه ام چهار درس مونده تموم بشه ) 

فارسی دوازدهمم ۵ درس خوندم 

خیلی دلشوره دارم هنوز تموم نکردم درسارو چند وقت دیگه مدرسه باز میشه تازه فکر میکردم تموم میشن مرور میکنم چون چیزی یادم نیست فنون و ریاضی و عربی ام ک هیچی نخوندم تازه دارم میخونم کلی فیلم میبینم ک لامصب هر کدوم دو ساعته🤦🏻‍♀ چیکار کنممم 

از ی سمتم میبینم بقیه درسهایی و تموم نکردن اصلا نمی‌فهمم جلو ام عقبمم 

(:A__•~•__M:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تدریس ها که میبینی برا تثبیتشون چیکار میکنی؟

از نکاتی ک احساس میکردم مهمه اسکرین گرفتم از رو ویدیو 

بعد جزوه هاشم هست می‌خوام تموم شدن بشینم جزوه هارو دانلود کنم ببینم چ جوریه 

بدیش می‌دونی کجاست ؟ کلی فیلم نصفه دانلود کرده بودم همش پاک شد دوباره از اول باید دانلود کنم 💔

نه نگران نباش وضعت خوبه از ثانیه به ثانیه ی شهریور استفاده کن

آخه هیچی تموم نشده دوست نداشتم تو دوازدهم انقدر سرم شلوغ باشه 

بعد از جهت ریاضی و عربی و فنون خیلی استرس میکشم 

دیگههه دیدی آدم به اخراش میرسه اصلا حال ندارهه دقیقا تو همون وضیعت ام فقط روزی سه ساعت میخونم  

امسال ورودی دوازدهمی؟

اگه فرهنگیان میخوای از بهمن یا اسفند شروع کن برای منابع فرهنگیان 

واینو بدون قرار نیس همه درسا رو ببندی و تموم کنی

اقتصاد روان و کامل ببند 

جامعه تاریخ جغرافی رو مشخص کن چ فصلایی برمی داری

من خودم اینارو فقط یازدهم و دوازدهمشو خوندم دهم تست نزدم 

و عربی و فنون زیاد کار کن

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

قشنگم خیلیا هستن ک حتی شروع هم نکردن هنوز تو خیلی جلویی مطمئنم اگ همینطوری پیش بری و استمرار داشته باشی ۱۰۰ درصدددد فرهنگیان قبول میشی

مشاور تحصیلی .. دانشجوی حقوق‌ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی .. پشتیبانت در مسیر موفقیت