2777
2789
عنوان

بچهای انسانی ب عنوان ی کنکوری وضیعتم چطوره الان 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طی این یک ماه و نیم حدودا میتونستی یه پایه رو جمع کنیداری کند پیش میریالبته بازم از خیلیا جلو تری

آخه یکی دو هفته نخوندم اصلا حال نداشتم 

ی مدتم درگیر فیلم شدم فقط وقتم برا فیلم ها می‌رفت هر فیلم دو ساعت تایم میگیره ۲۲ جلسه است 

(:A__•~•__M:)
آخه یکی دو هفته نخوندم اصلا حال نداشتم ی مدتم درگیر فیلم شدم فقط وقتم برا فیلم ها می‌رفت هر فیلم دو ...

آره فیلم ها واقعا وقت میگیرن

من حتی برای منطق هم نیاز به ویدئو دیدن دارم

بزار رو دورتند و اینکه درس هایی که واقعا نیاز داری رو ببین

طی این یک ماه و نیم حدودا میتونستی یه پایه رو جمع کنیداری کند پیش میریالبته بازم از خیلیا جلو تری

راستی یچیزی بنظرت اشتباه کردم اون پنج درس و از فارسی دوازدهم خوندم؟ 

آره فیلم ها واقعا وقت میگیرنمن حتی برای منطق هم نیاز به ویدئو دیدن دارمبزار رو دورتند و اینکه درس ها ...

فنون و عربی و فقط نگاه میکنم اونم منتظرم فنون تموم بشه بعد تازه عربی و شروع کنم 

راستی یچیزی بنظرت اشتباه کردم اون پنج درس و از فارسی دوازدهم خوندم؟

اشباه که نکردی

ولی به نظر من دیگه نخون

تا آخر شهریور دهم رو جمع کن

تا آخر مهر هم یازدهم رو

بعد تا اسفند میتونی تمرکزت رو بزاری رو دوازدهم و عمومی ها

اسفند هم مرور و جمع‌بندی

اشباه که نکردیولی به نظر من دیگه نخونتا آخر شهریور دهم رو جمع کنتا آخر مهر هم یازدهم روبعد تا اسفند ...

میگم بنظرت تو دوازدهم پیش خوانی نکنم درسارو ؟ 

ورودی دوازدهمی معدلت چ جوری بوده تو این دو سال معدل کلت هدفت چیه ببخشید ها خیلی ام سوال پیشت کردم

من اصلا این دوسال خوب نخوندم و حتی چندتا افتاده دارم

هدفمم علوم سیاسی یکی از دانشگاه های تهرانه🫠

من اصلا این دوسال خوب نخوندم و حتی چندتا افتاده دارمهدفمم علوم سیاسی یکی از دانشگاه های تهرانه🫠

اصلا ناراحتش نباش هرچی خدا بخواد همون برات رقم میخوره حتی اگه معدلت ام خوب نشده باشه حتی خود منم معدلم خوب نشده ولی بازم میگم اشکال نداره یا فکر به گذشته نمیشه آینده رو ام خراب کرد