2777
2789
عنوان

بچهای انسانی ب عنوان ی کنکوری وضیعتم چطوره الان 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی خوبی ک

جدی ؟ آخه به بقیه میگم مسخره میکنن 

ی دختره برگشت گفت والا من از تو خیلی جلو ترم تو حتی رای فنون و ریاضی و عربی و باز نکردی 

یا اون یکی می‌گفت من همزمان پیش میبرم 

ولی من سعی کردم حفظی هارو زودتر تموم کنم بعد با تمرکز این سخت هارو پیش ببرم 

از اون سمتم دوستم میگه عربی و فنون تراز بالا میده من فقط دارم اینارو میخونم 

خیلی دل نگرانم 💔

(:A__•~•__M:)
جدی ؟ آخه به بقیه میگم مسخره میکنن ی دختره برگشت گفت والا من از تو خیلی جلو ترم تو حتی رای فنون و ری ...

قرار نیس تموم کنی بذاری اونجا همش مرور میخواد

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

امسال ورودی دوازدهمی؟اگه فرهنگیان میخوای از بهمن یا اسفند شروع کن برای منابع فرهنگیان واینو بدون قرا ...

یعنی چی مشخص کنم چ فصلاییی بر میدارم ؟ 

میگن منابع فرهنگیان هرساله تغییر می‌کنه اره ؟ 

تازه عربی و فنون و شروع کردم 

عالی 

استرس نگیر بابا من ۴۰۱ کنکور انسانی دادم از تجربی اومدم انساس کلاس دوازدهم بودم یعنی از مهر شروع کردم تا موقع کنکور از صفر خوندم حتی نمی‌دونستم فلسفه چیه

رتبم شد ۲۰۰۰ 

تو اگه همینجوری ادامه بدی رتبع زیر ۵۰۰ میاری 

فقط ریاضی و علوم فنون رو ول نکن خیلی جدی بگیرشون و بخون 

تستم زیاد بزنننن

لایک نکن😑

آخه هیچی تموم نشده دوست نداشتم تو دوازدهم انقدر سرم شلوغ باشه بعد از جهت ریاضی و عربی و فنون خیلی اس ...

تو شهریورماه حداقل یک پایه رو کامل ببند 

همه مثل خودتن فکر نکن الان همه دهم و یازدهم رو بستن 

آزمون میدی؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

جدی ؟ آخه به بقیه میگم مسخره میکنن ی دختره برگشت گفت والا من از تو خیلی جلو ترم تو حتی رای فنون و ری ...

درخاستمو قبول کن

مشاور تحصیلی .. دانشجوی حقوق‌ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی .. پشتیبانت در مسیر موفقیت  

عالی استرس نگیر بابا من ۴۰۱ کنکور انسانی دادم از تجربی اومدم انساس کلاس دوازدهم بودم یعنی از مهر شرو ...

خیلی سختی کشیدی دیگه میگن سختی و زحمت آدم گم نمیشه 

جدی گفتی عزیزم ؟ واقعا زیر ۵۰۰؟ فکر نمیکنم 💔 خیلی هام میگن تو الان داری حفظ می‌کنی زیاد به خودت امیدوار نباش 

خیلی سختی کشیدی دیگه میگن سختی و زحمت آدم گم نمیشه جدی گفتی عزیزم ؟ واقعا زیر ۵۰۰؟ فکر نمیکنم 💔 خیل ...

اره بابا 

کلا من بهت توصیه میکنم اصلا در مورد این چیزا فکر نکن فقط درستو بخون و فکر نتیجه نباش 

کنکور انسانی رقابت آسون تره 

حتما آزمون آزمایشی بده و طبق بودجه بندی آزمون بخون که به دوره برسی

لایک نکن😑