2777
2789
عنوان

میخوام اعتراف کنم مستقل بودن خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 49 پست
دقیقااینایی ک میگن مستقل اکثرشون مستقل واقعی نیستنی سریا خب با پول ددی میگن ما مستقل شدیم و فلان کسب ...

خوب ببین اون استقلال از صفر رو اگر بخوای در نظر بگیری هیچکی نمیتونه بهش برسه تو این دوره زمونه

پسر و دختر هم نداره با این وضعیت و قیمتا نهایتا طرف بتونه از صفر به یه  ماشین برسه بعد چند سال خونه که بماند

ولی همون پول پدر به قول شما خوب خیلیا عرضه کار کردن با همون هم ندارن صرفا میخورن و میخوابن

ولی فردی که درسته از پول پدر استفاده کرده ولی کار میکنه با اون پول و درامد داره به قول معروف پول روی پول گذاشته خوب قطعا کار اسونی نکرده

البته با کلیت حرفتون موافقم ولی اینکه بگیم طرف بدون هیچ زحمتی صرفا با پول پدر موفق شده رو نه به هر حال باز هم سعی و تلاش پشتش بوده

شما با آدم اشتباه ازدواج کردیددلیل نمیشه ازدواج بد باشه و کار خوبهم کار و هم ازدواج هر دو اگ آگاهانه ...

من الان گفتم ازدواج نکنید اول درست بخون بعد ریپلای کن گفتم خوبه باادم خوب خوبه ازدواج کرد به شرط اینکه پیدا بشه ممکنه یکیم خودشو خوب جا بزنه و بعد ازدواج تازه بفهمی چقدر بد بوده نگفتم ازدواج نکنید 😐

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بگم ناراحت نمیشی؟شما کلا محتوای تاپیک منو یا نخوندی یا بد متوجه شدی یا طبق برداشت شخصی خودت ت ...

دقیقا 

مرد ستیز ها و زن ستیز ها همیشه حرفاشون صفر و صد و غلیظه، اون کاربر هم مرد ستیزه منطق یادش رفته بنده خدا 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دقیقا مرد ستیز ها و زن ستیز ها همیشه حرفاشون صفر و صد و غلیظه، اون کاربر هم مرد ستیزه منطق یادش رفته ...

اصلا حرف منو متوجه نشده 

چشماشو بسته تایپ کرده😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
کاملا منطقیولی متاهلی هم سختههههه لامصب

برا ما پسرا مجردی خیلی بهتره

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

من الان گفتم ازدواج نکنید اول درست بخون بعد ریپلای کن گفتم خوبه باادم خوب خوبه ازدواج کرد به شرط این ...

درسته عزیزم💖من راجع ب بند دوم حرفاتون گفتم

درواقع خواستم بگم خودتو بابت ازدواجت سرزنش نکن، طرف آدم زندگیت نبوده وگرنه الان میشد کنار ازدواج سرکار هم بری💖

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خوب ببین اون استقلال از صفر رو اگر بخوای در نظر بگیری هیچکی نمیتونه بهش برسه تو این دوره زمونهپسر و ...

منم با کلیت حرفاتون خیلی موافقم

اتفاقا اگر کسی رو ببینم با پول پدر کاری کرده میگم نوش جونش، پدرش بوده و حقشه از پول پدرش استفاده کنه

منتها از ادعا و شعار دادن بدم میاد

اونی ک با پشتوانه‌ی پول پدر ی ایده رو خلق کرده و ب عرش رسیده نباید شعار بده ک از صفر تا صد رو پای خودم بودم و آی ملت شما هم اگ بخواید میشه!! 

چون تکلیف اون بنده خدا ک هیچ پشتوانه مالی نداره چیه؟ اونی ک ذهن خلاقشو داره ولی پشتوانه مالی نداره تکلیفش چیه؟ کارش خیلیییی سخت تره باید اول کلی کار کنه و چند سال برنامه ریزی کنه تا ی ایده رو اجرایی کنه اونم تو این اوضاع نوسانی

مستقل شدن داریم تا مستقل شدن

عزیزم اونایی که شوهرشون همه جوره پشتشونه تأمینشون میکنه و لازم نیس کار کنن خدا دوسشون داره😅

نمیتونه زجر کشیدنشونو ببینه 

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

منم با کلیت حرفاتون خیلی موافقماتفاقا اگر کسی رو ببینم با پول پدر کاری کرده میگم نوش جونش، پدرش بوده ...

من همون مستفلی ام که ذهن خلاقی دارم اما پشتوانه مالی ندارم

بخدا پدر پشتت نباشه سخت و سنگین میگذره البته با کمک خدا همه چیز روتین و روال میشه 

اما درکل رپیلای کردم در تایید حرفات

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خدا وکیلی خیلی هاتون اصلا نخوندین اسی چی نوشته فقط دلتون میخاد بیاین یه چی بگین

از همین حرصم میگیره

من همون مستفلی ام که ذهن خلاقی دارم اما پشتوانه مالی ندارمبخدا پدر پشتت نباشه سخت و سنگین میگذره الب ...

دقیقااا 

میفهمم شمارو

طرف بدون تلاش ی ماشین مدل بالا و مفت زیرش پاشه، و نوش جونش ولی فک نکنه ک بقیه هم مث خودش ماشین مفت و بدون زحمت زیر پاشونه و حالا مشکلات ماشین خریدن و اجاره خونه و... ندارن و بپرن برا پلن های خلاقیت و شرکت سازی و فلان 

همین طوره..سخته..حالا شما سختیشو به جون خریدید...من نخریدم. هیچ وقت نخواستم مستقل باشم. درسمو خوندم..سر کارم رفتم ولی صرفا برای سر گرمی. بعدم که بچه دار شدم دیگه سر کار نرفتم‌..الانم واقعا نه می تونم برم...و نه قصدشو دارم...واقعا از کار بیرون متنفرم...تو خونه اعصابم آرومتره. ولی گاهی می گم کاش می تونستم کار کنم و شرایط خونمونو ارتقا بدیم. اما با بچه نمی تونم. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز