بچه ها حالا بعضیاتون بیاین با نظر من مخاالفت کنید
هزارتا دلیل بیارید یا غیره
ولی بقران قسم دارن با اسم مستقل بودن گولمون میزنن دارن بااسم مستقل بودن ما رو سوق میدن سمت تنهایی فردگرایی
به خودت میای میبنی سنت بالا رفته موردای خوبو از دست دادی
وقتی تنها زندگی کنی باید بفکر شام و ناهارت و خورد خوراکت بفکر اجاره و هزینه ها و رفت و آمدت باشی
باید بفکر این باشی کسی مزاحمت شد چیکار کنی به کی بگی (البته اگه مثل من سبک زندگیت طوری نیست که دوست پسر اینا داشته باشی و کاملا تنها)
نمیدونی رو کی حساب کنی به کی اعتماد کنی
بچه ها بقران مستقل بودن باازدواج و همسر خوب داشتن منافات نداره
میتونی مستقل باشی اما متاهل هم باشی حداقل یکی هست اگه اتفاقی افتاد اگه مشکلی بود اگه اگه اگه
ازدواج به هر قیمتی نه
ازدواج به قیمت بدبخت شدن نه
ازدواج خوب مرد خوب آدم خوب (اینا رو میگم برای اونا که حالا میان میرن رو منبر میگن شوهر خیانت میکنه فلان😂)
من فکر میکردم که مستقل بودن از همه چی بهتره هیچکس دیگه نمیتونه برات تعیین تکلیف کنه خودت هرچی بخوای بی ترسو بی واهمه میخری همه ازت حساب میبرن
تا دلتون بخواد زن هایی رو دیدم که فقط با داشتن انرژی زنانه بالا و سیاست زنانه چقدر خوشبختن و شوهراشون رو خوشبخت کردن و دارن کیف دنیا رو میکنن و همسرشون هم دنیا رو میریزه به پاشون
من واقعا دلم نمیخواد کار کنم دلم میخواد کسب کار خودمو داشتم چقدر راحت بود چقدر خوب بود
مساله اینه که به هر قیمتی و با هر آدمی نمیشه ازدواج کرد
مستقل بودن رو برای این میگن که دستت تو جیب خودت باشه عزت نفس بالا داشته باشی و اگر روزی تو زندگی به مشکلی برخوردی از پس خودت بربیای نه اینکه کلا ازدواج نکنی. یه مرد خوب و حامی که تامینت کنه بهت عشق بده باری از دوشت برداره چرا بد باشه؟ تنهایی مجبوری کارهای مردونه ، تعمیر، خرید و... رو انجام بدی مگه یه زن چقدر توان داره؟!یا.......