2777
2789
عنوان

میخوام اعتراف کنم مستقل بودن خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 49 پست

هر فردی طبق شرایط خودش تصمیم میگیره عزیزم

بعضیا اصلا برای ازدواج مناسب نیستن بهتره مجرد بمونن

بعضی ها هم ازدواج براشون بهتره

کلا نباید به زور همه رو همراه کرد این شامل همه دیدگاه ها میشه چون نتیجه عکس میده

عزیزم چند سالته صدرصد ازدواج خوب عالیه ولی خوب خیلی سخته انتخاب کردن و پیدا کردن ادم خوب و درست حسابی که لاقل بد دهن و خیانتکار و معتاد و عرق خور و رفیق باز و... نباشه سر به راه باشه اینجور مرد ارزو همه زناهاست حالا منی که تو سن ۱۹ مثلا با عشق زیاد ازدواج کردم چیشد یارو قبل ازدواج فقط نقش بازی کرد بعد عقد هر بدی سرم در اورد خودشفیته خیانتکار رفیق باز و.... میگم کاش لاقل رو خودم کار مکردم زمانم پای یک بی لیاقت نمیرفت 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این سوالت خیلی اشتباهه از کسی نپرسشاید یکی خواستگار نداره الان باید به شما چی بگه؟

قصد بدی نداشتم گلم ولی الان اکثر ازدواجا سنتی و... نیست اخه.

یه سری برنامه ها هست مثل ادم و حوا ( فقط شنیدم راجبش ) اگه کسی واقعا از تنهایی ناراحته اینم راه خوبیه بنظرم🌹

خب چرا ازدواج نمیکنی گلم؟🥲

خواستگار ندارم معمولا خیلی خیلی کم پیش میاد داشته باشم اونم موردای مناسبی نبوده ولی دخترای همکلاسی دوران مدرسم شوهر کردن بچه هم دارن بچه هاشون نزدیکه بفرستن به مدرسه و من موندم انگار قراره یه جایی از دنیا فتح کنم

دقیقا

اینایی ک میگن مستقل اکثرشون مستقل واقعی نیستن

ی سریا خب با پول ددی میگن ما مستقل شدیم و فلان کسب و کار راه انداختیم

ی سریا هم مستقل نمایشی ان

کم هست دختری ک واقعا مستقله

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

چرت و پرت 

مستقل بودن عیچ جوره با متاهل بودن قابل قیاس نیست 

شما وقتی متاهلی اموالت مال دونفره و درواقع شریک داری پس شریکتم که یه ادمه و از ادما هر کاری بر میاد می تونه در مواقعی بزنه زیر همه چی 

دوم مستقل بودن زن کلن برد برده 

پولت مال خودته برای اینکه چه کار می کنی و چی می خری به هیچ ننه قمری جواب پس نمیدی 

هر جا دلت بخواد نی تونی بری بدون سر خر 

نگران لینده بچه ات تو این مملکت ویرون نیستی

تازه اگر خوش شانس باشی و مردی که گیرت میاد از لحاظ روانی جنسی مشکل نداشته باشه با داستان های عجیب خانواده شوهر می خوای چه کار کنی 

تو خونه خودت

غذای خودت 

پول خودت 

ماشین خودت 

شوهر کردن یه حماقته برای یه زن 

بله سخته ولی شرف داره به زندگی با مرد های چرت امروزی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

1000 لایک 

حرف حساب

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خب شاید شما معنی مستقل بودن رو اشتباه فهمیدیدمستقل از نظر من اونیه که تا ۲۵ سالگیش درس و مهارت و کار ...

منظور منم این نیست 

کی گفتم بشینه تو خونه ماهی ۲ تومن با منت بگیره؟

گفتم مستقل بودن رو اشتبااه و بد جاانداختن بین مردم 

میشه مستقل بود اما متاهل هم بود میشه مستقل بود اما خونه زندگی و بچه و همسررهم داشت 

نه اینکه مستقلی رو به معنی کناره گیری از مردا معنی کرد

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم چند سالته صدرصد ازدواج خوب عالیه ولی خوب خیلی سخته انتخاب کردن و پیدا کردن ادم خوب و درست حساب ...

شما با آدم اشتباه ازدواج کردید

دلیل نمیشه ازدواج بد باشه و کار خوب

هم کار و هم ازدواج هر دو اگ آگاهانه پیش بره خیلی هم خوبه

مثالت مثل اونیه ک درس خونده و تهش خودش بدون آگاهی و تدبیر ی رشته انتخاب کرده ک کار براش نیس و حالا میگ ملت درس نخونید ک تو درس هیچی نیس

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خواستگار ندارم معمولا خیلی خیلی کم پیش میاد داشته باشم اونم موردای مناسبی نبوده ولی دخترای همکلاسی د ...

الان دیگه اکثر ازدواجا سنتی نیست بخاطر همینه.

انشالله مورد خوبی سر راهتون قرار بگیره🌹

چرت و پرت مستقل بودن عیچ جوره با متاهل بودن قابل قیاس نیست شما وقتی متاهلی اموالت مال دونفره و درواق ...

😐

چرت و پرت مستقل بودن عیچ جوره با متاهل بودن قابل قیاس نیست شما وقتی متاهلی اموالت مال دونفره و درواق ...

یه چیز بگم ناراحت نمیشی؟

شما کلا محتوای تاپیک منو یا نخوندی یا بد متوجه شدی یا طبق برداشت شخصی خودت تحلیل کردی 

اصلا من یه چیز دیگه میگم شما یه چیز دیگه میگی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم چند سالته صدرصد ازدواج خوب عالیه ولی خوب خیلی سخته انتخاب کردن و پیدا کردن ادم خوب و درست حساب ...

ازدواج کردن مدل شما نمی پسندم هم سن کم هم بدون تحقیق