2777
2789
عنوان

چقدر آیین نامه خوندید

70 بازدید | 14 پست

میشه بهم بگید چند ساعت آیین نامه خوندید و قبول شدید؟ یعنی سرجمع با خوندن کتاب یا جزوه و نمونه سوال چند ساعت شد؟خییلی باید بخونم یعنی بالای ۲۰ساعت زمان میبره خوندش

ی دور کتابو خوندم و بقیش کلا تست زدم اخرشم رفتم نمونه سوالارو خریدم از سایت تست درایو همشون از همونا بود اصلا کتابم نخونی اونارو بخری بخونی تمومه

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییی شما سوالارو داری؟چه سالی امتحان دادید

من 1400 نمیدونم دارم یا نه باید چک کنم

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

من دیروز صبح آزمون دادم بدون غلط قیول شدم. ففط یه سری مطالب مهم مثل سرعت ها و اتواع خطوط و تابلو ها و حرکات دست و رنگ ها و حق تقدم که خیلی ساده است رو از رو کتاب خوندم بعد از سایت هایی مثل تست درایو و تک راننده تست میزدم و اون فایل زرده رو خوندم. خیلی آزمون آسونیه

عزیزم تاپیکی ایشونو معرفی کردین

تاپیک ترمیم بکارت 

انجام میدن ؟موردی دیدین ؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
من برای ترمیم نرفتم باکرم دکتر خوبیه بشدت با سواد برید پیشش

میشه اسمشو یبارم تایپ کنین🙏🏻

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل