2777
2789
عنوان

امروز ینفر رو دیدم خیلی خوشگل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 71 پست

هی هی بیخیال بابا 

با حسرت این چیزا زندگی رو به خودتون تلخ نکنین 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت نمیکنم دارم تعریف میکنم:/چرا اینجورییکی‌کامنت گراشت چشمش کردی یکی میگه حسادت😐دارم از زیباییش ...

مگه من گفتم حسادت میکنی

گفتم بگو ما حسادت کنیم 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

عزیزم انشاالله خوب میشی♥️🙏🏻من منظورم این بود ادم زیبایی بود حسادت نکردم یا ناشکری ازش تعریف کردم خ ...

آره می‌دونم چی گفتی ولی همین که مشکل جسمی نداری یعنی چند قدم از اونایی که مشکل جسمی دارن جلوتری...

چشما که خیلی‌ مهمن و دریچه روحن وقتی سالم نباشن و ظاهرشون هم ایراد داشته باشه بشدت زیبایی آدمو میاره پایین 🫠

چون آدما در ارتباط و حرف زدن اول به چشم طرف نگاه میکنن یا حرفاشونو با چشم میزنن گاهی...

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

لابد چشم رنگی و بلوند و سفید بود از این خارج نیست اخه ایرانیا این واسشون ملاکه

این شبیه الهه بود

ماشاالله اینقد تعریف کردم😂دلت میخواست ساعت ها نگاش کنی قربون صدقش بری😂😂😂😂😂

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

خیلی خوشگل بود و خجالتی هم بود یعنی میدیدیش دلت ضعف میرفت🤦🏻‍♀️چرا من اینقد خوشگل نیستمممممممیعنی چ ...

چشم رنگی و بور بود؟

https://daigo.ir/secret/51641991213   لینک ناشناسمه خوشگلا😇💚

گلم برو باشگاه روتین پوستی داشته باش همیشه خوشبو و خوشتیپ و آراسته باش به مرور عادت می‌کنی و از اون ...

چقلر انجام دادم همه ی این کارا سخته!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

آره می‌دونم چی گفتی ولی همین که مشکل جسمی نداری یعنی چند قدم از اونایی که مشکل جسمی دارن جلوتری...چش ...

چشم دریچه ی روح نیست

خیلیا رو دیدم چشم های معصوم و زیبایی دارن ولی باطن پلیدی واقعا میگم اطرافم داشتم اینقد چشماش زیبا بود هرکی عاشقش میشد. ولی ذاتش و روحش بشدت زشت و کریح

اینارو زاییدن 

مارو اهم کردن

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

چقلر انجام دادم همه ی این کارا سخته!

نه بابا گلی یه هفته انجام بده میشه روتین زندگیت خودتو مجبور کن انجام بدی 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

شرایطشو ندارم..نه مالی ..نه زمانی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

شرایطشو ندارم..نه مالی ..نه زمانی

احتمالا یکیشون من بودم😂💗

هرکی رد میشد محوش میشد🤦🏻‍♀️اینارو خدا شخصاً طراحی کرده مارو داده دست بچه مچه ها دستشون راه بیوفته فقط

فکر میکنم اگه منم همینقدر یا کمتر زیبا بودم الان زندگیم فرق میکرد زیبایی واقعا مهمه تو زندگی