2777
2789
عنوان

امروز ینفر رو دیدم خیلی خوشگل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 71 پست
چشمش زدی بیچاره روحتما پدر مادرش خیلی زیبانوقتی هم زن هم مرد خیلی خشگل باشن بچشون فرشته میشه

چرا چشمش بزنم!دارم تعریف میکنم ازش😐مسخره

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشگل بود و خجالتی هم بود یعنی میدیدیش دلت ضعف میرفت🤦🏻‍♀️چرا من اینقد خوشگل نیستمممممممیعنی چ ...

هر کسی یه جور قشنگه دیگه

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

عزیزم به خودشون میذسن

نه واقعا نه این خدادادی خوشگل بود خوشگل نه زیبا! کلمه زیبا رو برای این ادم گفتن من اخساس میکنم اینایی که خدادادی زیبان خدا دوستشون داره پس

خیلی خوشگل بود و خجالتی هم بود یعنی میدیدیش دلت ضعف میرفت🤦🏻‍♀️چرا من اینقد خوشگل نیستمممممممیعنی چ ...

حالا خدا رو شکر کن سالمی با استایل و آرایش اوکی میشی 

من چی بگم که مشکل چشام زیبایی چهرمو گرفته از بچگی چشامو خدا زده سالم نیست همش عمل جراحی می‌شم و تزریق چشمی انجام میدن...سر چشام برا درمونش میرم یه شهر غریب که ۷ ساعت با شهرمون فاصله داره اونم از بچگی تا الان 

بعد عمل اینقدر بد میشد ظاهر چشام که جرئت نداشتم برم بیرون 🌱🌝

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

توصیف کن ماهم حسادت کنیم 😂

حسادت نمیکنم دارم تعریف میکنم:/چرا اینجوری

یکی‌کامنت گراشت چشمش کردی یکی میگه حسادت😐دارم از زیباییش تعریف میکنم میگم بدون هیچ عمل و رسیدگی فقط صورتشو شسته بود انگار خدا ارایشش کرده بود

من بودم حسادت میکردم سعی میکردم به هر روشی تو جمع تحقیرش کنم

تحقیرش کنی خودت زیبا تر میشی ؟ نه فقط جلو جمع و پیش اون آدم بده میشی و روح و روان خودت آلوده میشه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

حالا خدا رو شکر کن سالمی با استایل و آرایش اوکی میشی من چی بگم که مشکل چشام زیبایی چهرمو گرفته از بچ ...

عزیزم انشاالله خوب میشی♥️🙏🏻من منظورم این بود ادم زیبایی بود حسادت نکردم یا ناشکری ازش تعریف کردم خب