2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباشه هم به خدا مشکلی نداره. من چون سرویس طلا دوس نداشتم نقره خریدم برای عروسی عوضش بعدنکه پول دستمو ...

الان نقره هم نمیشه خرید، ی انگشتر نقره ظریف از ایت تک نگینا خوسم اومد خواستم بخرم گفت 900😐

چقدر زود دیر شد، حیف💔
ما دو سال پیش عروسی داشتیم و هیچ سرویسی نخریدیم. واجب که نیست

اینجا ی شهر کوچیکیه چشم هم چشمی زیاده

ماعم خونواده ای هسیم ک همه نگاهشون ب ماس

نمیخاسم کم بیارم بین بعضی ادمایی ک خوبیمو نمیخاستن

اخه نمیخام مهمونا بفهمن نقره گرفتمنمیدونم واقن

از کجا قراره بفهمن  نقره هم تو زیبایی دست کمی از طلا نداره

اگر تونستی بخری که مبارکت باشه نتونستی لطفا به همسرت فشار نیار  خیلی از مردا الان بابت وضعیت اقتصادی تحت فشارن محبتت رو هرگز فراموش نمیکنه مطمئن باش 

اسمم نظر همسرمه
گرونی هست درسته ولی اونا اگ بگیر باشندالانم ی سبک تر میخرن اگ ن دنبال بهونه هسن

میگن سرویس نقره باشه

هنو شوهرم رفته گفته از طرف من ک ینی درکشون میکنم نقره بگیرن

عوضش رومانتویی بخرن طلا با یدونه النگو ک جمعا بشه هفتا النگوهام

ما ترک هسیم طلا زیاد استفاده میکنیم

الان نقره هم نمیشه خرید، ی انگشتر نقره ظریف از ایت تک نگینا خوسم اومد خواستم بخرم گفت 900😐

دیگه از طلا که ارزونتره  وقتی عروسیه و رسم دارن سرویس  داشته باشن  یه مقدار باید هزینه کنه بهتر از اینه که ۵۰۰ بده به طلا 

در کل  تو این مملکت غیر از جون انسان همه چی گرونه

اسمم نظر همسرمه
اخه نمیخام مهمونا بفهمن نقره گرفتمنمیدونم واقن

تا خودتون نگین کسی متوجه نمیشه منم چون همسرم اون موقع دستش تنگ بود و خودش هزینه عروسی هم میخواست کامل بده باهم تصمیم گرفتیم نقره بخریم گفتم به همه میگم طلا سفیده ...مادر شوهرم  سه لنگ النگوش درآورد ب زور من برد برام سرویس خرید  مامانم زنگ مادر شوهرم زد گفت نباید اینکار میکردی به منم حرف زد ک چرا گذاشتی النگوش بفروشه  حتی مادر شوهرم گفت چیزی دیگه میخوای بردار گفتم ن البته اون موقع یکو نیمش شوهرم داد چهار تمنش همسرم.طلا گرمی ۱۴۵ هزار بود ...همون سرویس رو بخاطر زمین فروختم والنگوهامو.😂مادر شوهرم ب شوهرم حرف زد ک چرا سرویس فروختی منم بهش گفتم من مجبورش کردم فروخت وگرنه همسرم دوس ن اشت طلام بفروشه .البته دستبندش دارم😂

خداروشکر بعد از اون برام طلا هم زیاد خرید توکل ب خدا کم کم میخرین 

انءشالله خوشبخت بشین .

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
دیگه از طلا که ارزونتره وقتی عروسیه و رسم دارن سرویس داشته باشن یه مقدار باید هزینه کنه بهتر از ا ...

ارهدیگه اینم هست، ولی نقره چون اجرتش . زیاده   اینقدر گرونه 

چقدر زود دیر شد، حیف💔
تا خودتون نگین کسی متوجه نمیشه منم چون همسرم اون موقع دستش تنگ بود و خودش هزینه عروسی هم میخواست کام ...

منم به نقره راضیم حتی نقره هایی هسن ک رنگشون سفید نیس

خونوادم برام کم نزاشتن تو جهیزیه ی ذره مادرم مخالفه با اینک کلی همسرمو دوس داره امیدوارم حل بشه